ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/02/2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

  "ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ   ΓΙΑ ΕΜΑΣ"

Η Πρωτοβουλία με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την   πρώτη της συγκέντρωση-συζήτηση-ενημέρωση σε κλειστό χώρο.

Μέσα   σε   λίγους μήνες από την συγκρότηση της , η   Επιτροπή Πρωτοβουλίας δανειοληπτών ελβετικού φράγκου κατάφερε , με τις επεξεργασίες και τη συνεχή δράση της,

  • Να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα και να μετατραπεί, από ένα περιθωριακό ζήτημα που απασχολούσε στα σοβαρά μόνο τους πληττόμενους δανειολήπτες, σε   ένα από τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας .
  • Να γίνουν οι πρώτες συγκεντρώσεις-πορείες δανειοληπτών, να έχουν παρουσία σε αυτές τα κόμματα   της Βουλής και συλλογικότητες-ενώσεις πολιτών, να προβάλλουμε   τα αιτήματα μας σε   κόμματα, Κυβέρνηση και   Τράπεζα   της Ελλάδας και μέσω επίσημων συναντήσεων.
  • Το θέμα μας να  έχει μια σταθερή παρουσία στα ΜΜΕ, να έχει θέση στα προγράμματα, τις επεξεργασίες και τη δράση κομμάτων και συλλογικοτήτων, πολύ ευρύτερων από το θέμα των δανείων. Να κατατεθεί πρόταση νόμου στη Βουλή   με   περιεχόμενο πανομοιότυπο με την κεντρική πρόταση της Πρωτοβουλίας.
  • Να αναδειχτεί σαν η μοναδική συλλογικότητα δανειοληπτών η οποία ανέδειξε   το πρόβλημά της καθώς και τη σχέση του   με τα γενικότερα θέματα   του δανεισμού , της επέλασης των funds, της φτωχοποίησης και των άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία. Να αναδειχτεί η κοινή βάση   των γενικότερων προβλημάτων της κοινωνίας με το δικό μας, να καταπολεμηθεί   το «διαίρει και βασίλευε» και οι συκοφαντίες     Τραπεζών και Κυβέρνησης περί «ελίτ δανειοληπτών» και «τζογαδόρων».

Η   Πρωτοβουλία, μετά την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της θεωρεί ότι όλα αυτά καθώς και το μέλλον της , πρέπει να είναι υπόθεση ΟΛΩΝ των δανειοληπτών. Πρέπει τα θέματα μας να κουβεντιάζονται   ζωντανά, να ανταλλαχθούν απόψεις, να συζητήσουμε ζωντανά   για το μέλλον αυτού του επιτυχημένου εγχειρήματος, με τη συμμετοχή όσο περισσότερων δανειοληπτών.

Ιδιαίτερα μετά την διαφαινόμενη απόφαση του   Αρείου Πάγου   για την πραξικοπηματική, ανάλγητη , τυπικά και ουσιαστικά παράνομη απελευθέρωση   των πλειστηριασμών από τα funds, ακόμα και της 1ης κατοικίας, μετά και την πρόταση της Εισαγγελίας του Α.Π., θεωρούμε ότι μονόδρομος   είναι η κλιμάκωση του αγώνα ,η μαζικοποίηση και ενδυνάμωση της Πρωτοβουλίας μας.

Στην συγκέντρωση αυτή, θα παρευρίσκονται κόμματα και συλλογικότητες σχετικές με τον δανεισμό και τους πλειστηριασμούς, γνωστοί   δικηγόροι που έχουν υπερασπιστεί την υπόθεση μας.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ «Συσπείρωση & Δράση»

…………………………………………………………………………………………………………………………..

ΣΕΡΑΦΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, αίθουσα ΦΩΣ. (Πειραιώς 160-Στάση ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ), ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/02/2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

 

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: https://www.facebook.com/groups/daneiachf.drasi

ΓΡΙΖΑΝΗΣ Ν. 6945987513/ΔΡΑΤΣΟΥΜΗ Ε. 6970147062/ΡΟΖΑΚΗ Κ. 6976443317

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Ι. 6977330673 /ΦΑΣΟΥΛΑΣ Ι. 6974720445   Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 362 guests και κανένα μέλος