για να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης 

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω πανδημίας, το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη της ΑΜΚΕ "Με Οδηγό το Διαβήτη" επιστρέφει! Ντύνει τα μηνύματα της πρόληψης με τη μαγεία των Χριστουγέννων και για μια ακόμη χρονιά βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες της Αττικής για να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για το διαβήτη.

Μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, περιμένουν  έως τις 23 Δεκεμβρίου τους μικρούς φίλους και τους γονείς ή τους παππούδες τους που θα τα συνοδεύουν στις πλατείες του λεκανοπεδίου, για να διασκεδάσουν όλοι μαζί, να φωτογραφηθούν μέσα στο Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο μας που μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της CHRISTMAS DÉCOR, αλλά πρωτίστως να ενημερωθούν. 

Οι ενήλικοι συνοδοί θα μπορούν να μετρήσουν τη γλυκόζη τους, να ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό και να λύσουν τις απορίες τους από την επιστημονική μας ομάδα, που αποτελείται από γιατρό-διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις σε σχέση με τους υγιείς συνομηλίκους τους.

Το δρομολόγιο του Μαγικού Λεωφορείου περιλαμβάνει τις εξής στάσεις:

  • 19 Δεκεμβρίου στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής 
  • 20 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο του Χολαργού
  • 21 Δεκεμβρίου στον Δρόμο των ποιητών στη Γλυφάδα 
  • 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Εθνικής  Αντιστάσεως (Φλοίσβου) στο Φάληρο  (έναντι Αγίου Αλεξάνδρου 2-4)
  • 23 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου (Δημαρχείο εξω από την εκκλησία)

Ωράριο:  

10.30 το πρωί έως 15.30 το μεσημέρι 

Και 

17.00 το απόγευμα έως 20.00 το βράδυ 

Το ταξίδι του Μαγικού Λεωφορείου  πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Στάση Ζωής",  είναι και η ΟΣΥ, που διέθεσε το λεωφορείο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 157 guests και κανένα μέλος