Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για ενός αιώνα εκμίσθωση, το Ορφανοτροφείο, το εστιατόριο “Ιθάκη” και οι βίλες στη Χερσόνησο του Καβουρίου, από την Εκκλησία της Ελλάδας. Γράφαμε ότι επίκειτο διαγωνισμός την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και δικαιωθήκαμε.

Εκλεισε η συμφωνία, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και η χερσόνησος του Καβουρίου δόθηκε σε εβραϊκά συμφέροντα, με αντίκρισμα 2,730 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Πόσο δικαιωθήκαμε αλήθεια, όταν γράφαμε: «Η εκκλησία οίκος εμποριού - Φαρισαίοι υποκριτές»!!

 

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος

Προφανώς υπάρχουν είτε εύπιστοι αφελείς και ανυποψίαστοι επενδυτές είτε επενδυτές που έχουν πολλά λεφτά για πέταμα. Από το γεγονός ότι αναδείχθηκε από τον σχετικό διαγωνισμό πρόθυμος επενδυτής για την έκταση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, προκύπτει πως μάλλον η Εκκλησία της Ελλάδος θεωρεί πως διαθέτει «μαγικές ικανότητες» καθώς έδωσε υποσχετική που υπερβαίνει το Δήμο, την καθολική βούληση της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τους νόμους του Κράτους.

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας πως οι χρήσεις γης στη συγκεκριμένη έκταση δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων εκτός από την υφιστάμενη αυτή της πρόνοιας.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και ο ουσιαστικός θεματοφύλακας της νομιμότητας, η Ελληνική Δικαιοσύνη, δεν θα επιτρέψουν ποτέ την τροποποίηση των χρήσεων γης της περιοχής και την αλλοίωση της μοναδικής φυσιογνωμίας της περιοχής. Η προστασία της πόλης και του περιβάλλοντος, αποτελεί διαχρονικά την ύψιστη προτεραιότητά μας.

Ο Δήμος μας διαθέτει, όπως έχει αποδείξει άλλωστε, πλούσια και άριστα τεκμηριωμένη νομική εργαλειοθήκη και μπορεί να αντικρούσει κάθε αυθαίρετη και αντικοινωνική απόπειρα επένδυσης, που δεν σέβεται το περιβάλλον και την υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.


 

Άννα Μπουζιάνη

 

 

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος