ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες  το βλέπουν μπροστά στα μπαλκόνια τους

Για τα drones ρωτήθηκε o δήμαρχος, από τους συμβούλους (Δαβάκη, Ματόπουλο και Πασακυριάκο). Προφανώς ο κόσμος είναι ανήσυχος.

Ο Θ. Ματόπουλος, που πάντα είναι μελετημένος σημείωσε για τα drown ότι «μέχρι σήμερα που μιλάμε, η εταιρία αυτή δεν έχει ούτε στο καταστατικό της ούτε στον ιστότοπο την άδεια για drown ούτε τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων ούτε καν την άδεια για να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας όπως ορίζει η νομοθεσία, ότι πρέπει να είναι δημόσια αναρτημένα αυτά.

Τέλος του μήνα τελειώνει η αντιπυρική περίοδος. Η σύμβαση τελειώνει γιατί ήταν μόνο για την πυρασφάλεια. Πώς θα λειτουργεί αυτό τόσους μήνες. Θα βγει καινούργιος διαγωνισμός και οτιδήποτε θα διασφαλίζει αυτά τα προσωπικά δεδομένα; Υπάρχουν παράπονα των πολιτών ότι κατεβαίνει πολύ χαμηλά ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες και το βλέπουν μπροστά στα μπαλκόνια τους».

Ιδιαίτερα ο Κ. Πασακυριάκος έχει αποστείλει σχετική επιστολή, την οποία είχαμε δημοσιεύσει, αλλά όπως απάντησε ο Κ. Πασακυριάκος, ναι μεν έλαβε απάντηση από τη Δημοτική Αρχή, αλλά «μου απαντήσατε, χωρίς να υπάρχει καμία απάντηση».

«Εάν κάποιος είναι μαζί και φίλος από τους ανθρώπους που έχουν πρόσβαση με βάση τον κανονισμό που υπάρχει, αν εγώ είμαι με έναν άνθρωπο που έχω πρόσβαση σ’ αυτό μπορώ να πάρω μια φωτογραφία, νομιμοποιούμαι να τη δημοσιεύσω;»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 136 guests και κανένα μέλος