το διοργάνωσε η Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, η Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής διοργάνωσε στην αίθουσα ΙΩΝΙΑ -που ευγενώς μας παρεχώρησε η Δημοτική Αρχή και την ευχαριστούμε για αυτό- Πολιτικό Μνημόσυνο στη μνήμη της εκλιπούσας Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Είχε προηγηθεί ένα τριήμερο δράσεων ενημέρωσης των συμπολιτών μας για την ακρίβεια με επισκέψεις κλιμακίου στελεχών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής σε Λαϊκές Αγορές της περιοχής μας καθώς και σε επισκέψεις στο Ασκληπιείο Βούλας και στο ΚΥ Βάρης, όπου συζητήθηκαν τα θέματα υγείας της περιοχής μας και αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Κόμματος για την Υγεία

Την ανοικτή αυτή συγκέντρωση χαιρέτησαν οι Πάνος Τζανέτος Συντονιστής Γραμματέας της Δ.Ο., Θανάσης Αλμπάνης Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανατολικής Αττικής και ο Παναγιώτης Κόνσουλας αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανατολικής Αττικής- ο οποίος έδωσε – εκ μέρους της Ν.Ε. - και μια μεγάλη φωτογραφία της Προέδρου στον Ανδρέα Τσούνη.

Οι επώνυμοι και οι ανώνυμοι πολίτες που παρευρέθηκαν, μέσα σε φορτισμένο κλίμα συγκίνησης άκουσαν τους ομιλητές Κώστα Σκανδαλίδη, βουλευτή Α Αθήνας, Μανώλη Χριστοδουλάκη πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, τον Σωτήρη Ζώτο αναπληρωτή γραμματέα του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής, να αναφέρονται στην αείμνηστη Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Και οι τρεις ομιλητές ήταν στενοί συνεργάτες της Προέδρου και αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα αλλά και στις πολιτικές θέσεις της πολιτικού , της γυναίκας της μάνας αλλά και στους αγώνες που έδωσε στην πολιτική και στην προσωπική της ζωή.

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε και η ομιλία του Ανδρέα Τσούνη συζύγου της Προέδρου που αναφέρθηκε όχι μόνο σε προσωπικές στιγμές με την Πρόεδρο αλλά και στους αγώνες που έδωσε στα διάφορα μετερίζια που υπηρέτησε.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: η βουλευτής Τόνια Αντωνίου, οι πρώην βουλευτές Παντελής Ασπραδάκης και Γιάννης Κουτσούκος, μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο Πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και νυν περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σγουρός, ο Βαγγέλης Αλμπάνης περιφερειακός σύμβουλος, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου 3Β, Δήμητρα Σουτόγλου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ανατολικής Αττικής, στελέχη Δημοτικών Οργανώσεων, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και συλλόγων.

Η Φώφη Γεννηματά ακόμα και μετά από το πέρασμά της στην γειτονιά των Αγγέλων ΕΝΩΝΕΙ. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε τη ρήση της

«Αν ζεις με τον φόβο, αυτό δεν είναι ζωή, έχει νικηθεί στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητα σου. Εγώ δεν έζησα ποτέ έτσι».

Και όπως είπε και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Όπως σου υποσχεθήκαμε, εμείς θα συνεχίσουμε. Όχι για χάρη σου, αλλά χάρη σε εσένα. Σε ευχαριστούμε».

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ,

ΑΘΑΝΑΤΗ

Δημοτική Οργάνωση

ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής

Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος