Ελέχθησαν -57- άτομα και -38- οχήματα, προσήχθησαν -2- άτομα και συνελήφθησαν -2- ημεδαποί

Aπό τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μαθαίνουμε ότι στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν έκτακτες επιχειρησιακές δράσεις το διήμερο 24 και 25 Οκτωβρίου στην περιοχή «Κούπι» στο Κορωπί.

Στις εξορμήσεις συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και αστυνομικός σκύλος.

Ελέχθησαν -57- άτομα και -38- οχήματα, προσήχθησαν -2- άτομα και συνελήφθησαν -2- ημεδαποί, οι οποίοι διώκονταν για διατάραξη κοινής ησυχίας και διακεκριμένες κλοπές αντίστοιχα.

Διενεργήθηκαν (12) έρευνες σε οικίες και κατασχέθηκε στερεοφωνικό συγκρότημα και ηχεία μεγάλης ισχύος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οργή των κατοίκων

Η υπόθεση της παραβατικότητας στο Κορωπί, είναι παλιά, χρονίζει θα λέγαμε, γιατί έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές και έχουν αγανακτήσει οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν τολμάνε να αφήσουν τις πόρτες τους ανοιχτές.

Μάλιστα έχουν γίνει και συγκεντρώσεις από τη Δημοτική Αρχή για το θέμα, η οποία δεν έχει ούτε Δημοτική Αστυνομία, γιατί όπως είχε πει ο δήμαρχος «Δεν μας δίνουν το δικαίωμα να πάρουμε Δημοτική Αστυνομία και απ’ την άλλη αστυνομεύονται χιλιάδες φυσικά πρόσωπα, αθλητές, προπονητές, τραγουδιστές...»

Μάλιστα ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης είχε αναφερθεί και σε ένα ιστορικό ενεργειών που έχει κάνει κατά καιρούς η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να “σκύψει” η πολιτεία στο πρόβλημα της παραβατικότητας το οποίο γιγαντώνεται καθημερινά.

αρχείο Εβδόμης:

https://webmail.ebdomi.com/?_task=mail&_mbox=INBOX

Επομένως το θέμα δεν μπορεί να γίνεται μια φορά -εκτάκτως- και μετά να ξεχνιέται. Η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί ριζικά,

Αννα Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 217 guests και κανένα μέλος