Ο δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ζήτησε μεγαλύτερη χρονική παράταση

Παράταση 5 εργάσιμων ημερών,  έως και την Παρασκευή 9/9, δόθηκε  από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) για την προθεσμία υποβολής ενστάσεων των θιγόμενων ιδιοκτητών των περιοχών πολεοδόμησης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για το Μάτι και την Αγ. Μαρίνα, όπως προβλέπεται βάσει την ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας στην τοποθέτησή του κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με το ΚΕΣΥΠΟΘΑ, αιτήθηκε επιπλέον παράτασης τουλάχιστον ακόμη 20 εργάσιμων ημερών λόγω του πλήθους των ενδιαφερόμενων ιδιοκτητών και της καλύτερης εξυπηρέτησής τους.

Ο Γενικός Γραμματέας Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης τον ενημέρωσε ότι αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μόνο κατόπιν νομοθετικής ρύθμισης και τον διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημά του στον αρμόδιο Υπουργό.

Σ.Σ. Η παράταση μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος, θεωρούμε ότι είναι αναγκαία, γιατί μέσα στον Αύγουστο όλα υπολειτουργούν και πολλοί από τους ιδιοκτήτες που πιθανόν να είχαν κάποια ένσταση λείπουν σε διακοπές.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 173 guests και κανένα μέλος