Προς άπαντες: σταματήστε την οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης των εθελοντών

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΒΑΡΗΣ


 Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα


Αναφορικά με δημοσιεύματα που έχουν γίνει σε τοπικές ομάδες πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την ομάδα μας, έχουμε να αναφέρουμε κάποια δεδομένα που ισχύουν στην ομάδα μας από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα.
Η εθελοντική ομάδα μας ουδέποτε υποστήριξε ή τάχθηκε με οποιοδήποτε συνδυασμό δημοτικό ή κομματικό.
Ουδέποτε υπέδειξε ή επέβαλε σε εθελοντή τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράζει την άποψη του ως πολίτης, είτε αυτή γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε προσωπικό λόγο.
Πράγμα το οποίο δεν πρόκειται και να συμβεί στο μέλλον διότι αυτές είναι οι αρχές μας.
Κατά καιρούς έχουμε γίνει από τρίτους παράδειγμα προς αποφυγή, έχουμε γίνει η αιχμή του δόρατος ή το μέσο πίεσης για απώτερους σκοπούς πέραν του εθελοντισμού και όλα αυτά με την άγνοια, την καλοσύνη αλλά και την αμάθεια μας πάνω στον τρόπο λειτουργίας των πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Η ομάδα μας κρατάει ουδέτερη και ηθική στάση απέναντι σε κάθε λογής πολιτικό συνδυασμό και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την συμμετοχή της σε σκοπιμότητες αναφορικά με το έργο της, που είναι αταλάντευτα η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από την αδιάλειπτη 15ετη λειτουργία της. Η προσφορά μας είναι αδιαμφισβήτητη.
Προς άπαντες, σταματήστε την οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης των εθελοντών, οι εθελοντές γνωρίζουν, ακούν και βλέπουν καθότι είναι ενεργοί πολίτες, με όλη την σημασία της λέξεως ενεργοί.

Τ: 210 9655668 e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αρ.Πρωτ: 31/2022


Για την Πενταμελή Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 246 guests και κανένα μέλος