Σεβασμός προς την αξιοπρέπεια του ασθενούς,  φροντίδα και ποιότητας ζωής 

 

Ανάμεσα στους 8 Δήμους που στέκονται συνοδοιπόροι στην “Πορεία της Γαλιλαίας” είναι και ο Δήμος Λαυρεωτικής, ο οποίος ως Δήμος συνδιοργάνωσης της διαδημοτικής δράσης «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στέκεται αλληλέγγυος στους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. Διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον σκοπό της Μονάδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» με πιο πρόφατη τη μουσική βραδιά με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου που έγινε στις 3 Αυγούστου στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με παρουσία εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολιτιστικών φορέων.

Διοικητικά στελέχη και εθελοντές της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» ενημέρωσαν τους εκατοντάδες θεατές για τη Μονάδα και τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει, για την Ανακουφιστική Φροντίδα καθώς επίσης και για τους τρόπους στήριξης της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ».

Όπως δήλωσε ο Δημάρχος Λαυρεωτικής Δημήτριος Λουκάς: «H πρωτοποριακή και ανθρωπιστική δράση “Πορεία της Γαλιλαίας” που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των κοινωνιών μας για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους, υιοθετείται πλήρως από το Δήμο Λαυρεωτικής. Ο σεβασμός προς την αξιοπρέπεια του ασθενούς και η φροντίδα της ποιότητας ζωής του είναι πραγματικά ο δρόμος που εξανθρωπίζει την κοινωνία μας. Είμαστε όλοι παρόντες σε μια δράση υψηλού συμβολισμού, σε μια δράση ουσιαστικής παρέμβασης. Συμμαχούμε για να νικήσει η Ανθρωπιά!».

Σ. Για τη “Γαλιλαία” έχουμε προσωπική άποψη και καλούμε κάθε πολίτη που έχει τη δυνατότητα, να βοηθήσει. Προσφέρει σπουδαία υπηρεσία. Γιατί κάθε πολίτης των Μεσογείων που είχε την κακή τύχη να πάθει καρκίνο, έχει την καλή τύχη να τον συνδράμει με όλους τους γιατρούς της η “Γαλιλαία” δωρεάν. Με αγάπη και αλληλεγγύη στον συνανθρωπο.

Θα έρθει και στο σπίτι του ασθενούς με ένα πλήρες ...νοσοκομείο μαζί της.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 210 6635955, 2106632579

www.galilee.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος