με παρέμβαση εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Θανάση Κατσιγιάννη

 

Eπαναχαράχθηκε η διαγράμμιση της διάβασης που περνάς από τη Βούλα στην παραλία της, στο ύψος της παιδικής χαράς και του καφέ “Νότος”.

Η χάραξη είχε σβηστεί παντελώς, όταν συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έστρωσαν νέο ασφαλτοτάπητα.

Επειδή περνάω τακτικά, διαπίστωσα την ανυπαρξία της διάβασης, η οποία είναι πάρα πολύ επικίνδυνη λόγω κλειστής στροφής, θάμνων στις νησίδες και μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσονται από τους διερχόμενους οδηγούς στην παραλιακή λεωφόρο.

Αφού πέρασαν ημέρες και δεν είδαμε να επαναχαράζεται, επικοινωνήσαμε με τον εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας Θανάση Κατσιγιάννη, ο οποίος ενδιαφέρθηκε άμεσα, κινητοποίησε την αρμόδια υπηρεσία, αλλά όπως γνωρίζουμε όσοι προσφεύγουμε σε δημόσιες υπηρεσίες, οι κινήσεις είναι πολύ δύσκαμπτες.

Με επιμονή μας και επιμονή του Θ. Κατσιγιάννη, ο οποίος είχε έρθει και είχε κάνει αυτοψία, κατανόησε την επικινδυνότητα της διάβασης καρμανιόλα και ιδιαίτερα όταν υπάρχει διαγράμμιση μόνο από τη μία κατεύθυνση της λεωφόρου.

Η διαγράμμιση έγινε την Τετάρτη 27 Ιουλίου το βράδυ, αλλά ο Θ. Κατσιγιάννης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Όπως μας εξήγησε, ενέταξε την διάβαση αυτή στις πρότυπες διαβάσεις που τοποθετει σε καίρια σημεία η Περιφέρεια και θα τοποθετηθεί προσεχώς και στο σημείο αυτό. Τη νέα πρότυπη διάβαση θα παρουσιάσουμε προσεχώς με λεπτομέρειες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος