στο Κοινοτικό Κατάστημα Πικερμίου

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος για εξωτερικές συνδέσεις με το υπό κατασκευή αποχετευτικό δίκτυο, ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου μετά από συνεννόηση με την ΕΥΔΑΠ, ενημερώνει ότι προστίθεται άλλη μια ημέρα στο ήδη υπάρχον εβδομαδιαίο πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση του κοινού στο Κοινοτικό Κατάστημα Πικερμίου (Λεωφόρος Μαραθώνος 34, Πλατεία Πικερμίου).  

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται τρεις ημέρες την εβδομάδα ήτοι Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9.30 το πρωί έως τις 13.30 μετά το μεσημέρι.

Το εν λόγω σημείο λειτουργεί για την ενημέρωση, παραλαβή και υποβολή αιτήσεων κατασκευής εξωτερικών διακλαδώσεων από τους κατοίκους των περιοχών Καλλιτεχνούπολη, Πικέρμι, Ντράφι και Διώνη του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, ώστε να συνδεθούν τα ακίνητα στο υπό κατασκευή δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και τηλεφωνικά στο 210-6039550, πληκτρολογώντας τον αριθμό 6 (επιλογή ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), κατά τις προαναφερθείσες ώρες.

            Σημειώνεται ότι στο Δημαρχείο Ραφήνας, για την ανάλογη εξυπηρέτηση του κοινού, οι ημέρες λειτουργίας του γραφείου είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 9.30 το πρωί έως τις 13.30 μετά το μεσημέρι με τηλ. επικοινωνίας 22943 21008.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 422 guests και κανένα μέλος