Πλησιάζει το Πάσχα και ορισμένοι συμπολίτες μας αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα πασχαλινά δώρα που περιμένουν.

Όλοι μαζί μπορούμε”

 Σε 50 Δήμους, την ίδια ημέρα και τίς ίδιες ώρες γίνεται συλλογή πασχαλινών δώρων για τα παιδιά

 Σάββατο 9 Απριλίου 20, 10:00-14:00

 Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν, όπως λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

 

Στο Δήμο ΒΒΒ

 Για να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς το δώρο του, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει και φέτος στη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και συγκεντρώνει το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο της Βούλας (Λ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

 

Στο Δήμο Κρωπίας

 Η δράση στο Δήμο Κρωπίας θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λ.Β.Κωνσταντίνου 47). Υπεύθυνη για τη συγκέντρωση και την μετέπειτα διανομή σε παιδιά δικαιούχων Μητρώου Κοινωνικών Δομών, είναι η Κοινωνική Υπηρεσία.

 

Στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

 Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου συγκεντρώνει τα Πασχαλινά δώρα για τα παιδιά του Δήμου στο Δημαρχείο Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών 10-12).

Στο Δήμο Μαραθώνα

Ο Δήμος Μαραθώνος συμμετέχει στο «Όλοι μαζί μπορούμε» και συγκεντρώνει πασχαλινά δώρα, το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρες 10.00πμ- 14.00μμ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Β. Ρώτα στην πλατεία Νέας Μάκρης (Ελευθερίου Βενιζέλου 7Α).

 Στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

 Στο Δήμο Mαρκοπούλου, η δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (Ισόγειο Κτηρίου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Χρήστου Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο).

Για να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς το δώρο του, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει και φέτος στη δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και συγκεντρώνει το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο της Βούλας (Λ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), πασχαλινά δώρα για τα παιδιά.

Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν, όπως λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.


 Διαβάστε σχετικά: Πασχαλιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 guests και κανένα μέλος