Αλλος ένας τοπικός σύμβουλος του Δήμου ΒΒΒ αποχωρεί από την παράταξη μέσα από την οποία εξελέγη στο τοπικό συμβούλιο της πόλης.

Πρώτα ήρθε η αποχώρηση του Γιώργου Κοκολέτσου, από το αξίωμα του προέδρου της Κοινότητας Βουλιαγμένης, αλλά και η ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου, «πόλη για να ζεις», η οποία ήταν ξεκάθαρη όσον αφορά τους λόγους της αποχώρησής του, όπως επεσήμαινε στην επιστολή του.

Η αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος με την «Ανάπτυξη άνευ όρων» της αντίληψης του δημάρχου, «Μου είναι αδιανόητο να βλέπω το φυσικό κάλλος της περιοχή μας να απειλείται και να μένω άπραγος.

Την Βουλιαγμένη την έχουμε «κληρονομήσει» από τους γονείς μας και οφείλουμε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερη απ' ότι την βρήκαμε».

Σήμερα, Πρωταπριλιά, μαθαίνουμε από τα social media ότι αποχώρησε από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Δημήτρης Δαβάκης», ο κοινοτικός σύμβουλος της Βούλας, Στέλιος Κλήμης, χωρίς όμως να αιτιολογεί τους λόγους της αποχώρησης του!

Τους λόγους, γράφει, θα αναλύσει τις επόμενες ημέρες.

Θα μπορούσαμε να φανταστούμε έναν λόγο, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, δεν κρίνει όσο θα έπρεπε τα έργα και τις αποφάσεις της πλειοψηφίας του δημάρχου, ή να διεμείφθη κάτι μέσα στο Τοπικό Συμβούλιο που εμείς δεν γνωρίζουμε.

Αναμένουμε να μάθουμε τους λόγους, αν και από καιρό είχε φανεί η διάθεσή του για αλλαγή “στρατοπέδου”, με την προβολή που έκανε -ιδιαίτερα- σε ορισμένα άτομα του περιβάλλοντος του δημάρχου μέσα από την ηλεκτρονική ομάδα που έχει δημιουργήσει.

Αννα Μπουζιάνη

 

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 189 guests και κανένα μέλος