Αλλαγή όρων δόμησης γιατί είναι πολύ στενοί οι δρόμοι

Δημοτική Συνεδρίαση του Δήμου ΒΒΒ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου, με έναν κατάλογο θεμάτων, με τους απολογισμούς των Συλλόγων που επιχορηγούνται από το Δήμο (βάσει κανονισμού), με άφθονες κοπές δέντρων (κυρίως πεύκων) αλλά και άλλα ενδιαφέροντα.

Κολυμβητήριο στη Μηλαδέζα

Αλλαγή όρων δόμησης στο Ο.Τ. Γ368 στη Μηλαδέζα, με συντελεστή δόμησης 0,6 για οικόπεδο εμβαδού 800 τμ. και ποσοστό κάλυψης 0,6%. Ύψος 7.50 + 1,50 μ. στέγη για την κατασκευή ανοιχτού κολυμβητηρίου.

Σε οικόπεδο του Δήμου ΒΒΒ, στη Μηλαδέζα Βάρης, από ετών συζητιέται η κατασκευή ανοιχτού κολυμβητηρίου στο Ο.Τ. 368, συνολικής επιφάνεις 2.872,15 τ.μ. στις οδούς Σαντορίνης - Κορίνθου όπου και ο πεζόδρομος.

Οι δρόμοι όπως γνωρίζουμε στην περιοχή είναι στενοί και ένα κολυμβητήριο θα δημιουργήσει κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ως εκ τούτου το Δ.Σ. αποφάσισε προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση γύρω από τα Ο.Τ. που θα οικοδομηθεί το κολυμβητήριο να μειώσει το Ο.Τ. 368 από τη δυτική πλευρά κατά ένα μέτρο και από τη βόρεια και ανατολική κατά δύο μέτρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το πλάτος των πεζοδρόμων στις τρεις πλευρές του Ο.Τ.

Δηλαδή το εμβαδόν του Ο.Τ. 368 μετά την τροποποίηση γίνεται 2.578,06.

Η μελέτη κατασκευής του κολυμβητήριου έχει εγκριθεί από τη Γραμματεία Αθλητισμού.

Πρόκειται για ανοιχτό Κολυμβητήριο με πισίνα 33.33μ x 25,03 m. και βάθος 2 μέτρων. Περιλαμβάνει αποδυτήρια, κυλικείο, κερκίδες για τους θεατές κ.λπ.

Η είσοδος των αθλητών θα πραγματοποιείται από τον πεζόδρομο (νοτιοδυτικά). Το κυλικείο βρίσκεται στο βορειο-ανατολικό τμήμα. Οι κερκίδες στην κατεύθυνση προς πλευρά της πισίνας.

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος