μοίρασε τριαντάφυλλα ο υπουργός,, τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας Αστυνομικού

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ανάμεσα σε γυναίκες που υπηρετούν σε όλα τα τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο T. Θεοδωρικάκος μοίρασε στις αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά μάχες για την αντιμετώπιση του εγκλήματος λευκά τριαντάφυλλα και τις ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή τους, ιδίως σε ευαίσθητες υπηρεσίες, όπου η γυναικεία ματιά και προσέγγιση παίζει ιδιαίτερο ρόλο, όπως στις περιπτώσεις αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, ηλεκτρονικού εγκλήματος και παραβατικότητας ανηλίκων.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους στο αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τα εξής: «Ανήκετε στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του εγκλήματος.  Στην Ομάδα ΔΙΑΣ, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στην Οικονομική Αστυνομία, στα γραφεία ενδοοικογενειακής βίας, στην ΟΔΟΣ, στην Τροχαία, στα αστυνομικά τμήματα, παντού!  Βρίσκεστε απέναντι σε κάθε απειλή. Ιδιαίτερα, σε ευαίσθητες υπηρεσίες όπου η γυναικεία ματιά κάνει τη διαφορά. Κάθε ημέρα είστε με τους συναδέλφους σας στο καθήκον. Στην υπηρεσία της ασφάλειας του πολίτη και της πατρίδας μας. Είναι μια δύσκολη αποστολή και κρίσιμη για την ελευθερία και την ευημερία όλων. Η επιλογή σας, σας τιμά. Συνεχίζετε τη μακρά παράδοση προσφοράς της ελληνίδας στην κοινωνία μας. Απευθύνομαι στις πάνω από 7.500 Ελληνίδες Αστυνομικούς που υπηρετούν όχι μόνο στην Αττική αλλά σε όλη την χώρα, οι οποίες έχουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να τις στηρίξει τις γυναίκες για να αποκτήσουν νέους ισχυρούς ρόλους μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. 

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 447 guests και κανένα μέλος