Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έστειλε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, ο Κώστας Πασακυριάκος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος, με αίτημα τη διεξαγωγή συνεδρίασης με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στη μαρίνα της Βουλιαγμένης.
 
 
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
 
Η εξέλιξη του έργου της επέκτασης της μαρίνας της Βουλιαγμένης, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των δημοτών.
 
Από τον Μάιο του 2020 που συζητήθηκε στο δημοτικό μας συμβούλιο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, μέχρι και σήμερα, έχουν αλλάξει αρκετά δεδομένα και, κυρίως, το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
 
Από την κατασκευή του έργου έχουν προκύψει διάφορα ζητήματα που προκαλούν - απολύτως δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μας - ερωτηματικά, ανησυχία και δυσαρέσκεια σε μεγάλο τμήμα των κατοίκων της περιοχής μας.
 
Κατά καιρούς έχουμε θέσει στην προ ημερήσιας διάταξης διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου, ζητήματα που αφορούν τη μαρίνα της Βουλιαγμένης.
 
Ωστόσο, η συζήτηση διεξάγεται στο σύντομο, πολλές φορές ασφυκτικό πλαίσιο, αυτής της διαδικασίας και κατά συνέπεια, εκτιμούμε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα, ολοκληρωμένης ενημέρωσης των δημοτών για τις θέσεις των δημοτικών συνδυασμών, αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις επί του θέματος.
 
Με αφορμή τα παραπάνω ζητώ:
τη διεξαγωγή, σε εύλογο χρονικό διάστημα, δια ζώσης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του δημοτικού συμβουλίου, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στο έργο της μαρίνας της Βουλιαγμένης.
 
Αν και η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και Περιφέρεια Αττικής είναι γνωστή, θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο στις συγκεκριμένες συνθήκες, να διεξαχθεί η ειδική συνεδρίαση που αιτούμαστε, προκειμένου όλοι οι συνδυασμοί να αναλύσουν διεξοδικά τις θέσεις τους και τους προβληματισμούς τους.
 
Επιπλέον, ζητάμε, στη συνεδρίαση να δοθεί η δυνατότητα τοποθέτησης, εάν το επιθυμούν, εκλεγμένων από τα Τοπικά Συμβούλια Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.
 
Παρακαλώ, όπως γνωστοποιήσετε στους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών την ανωτέρω επιστολή μου.
 
Με εκτίμηση
Κώστας Πασακυριάκος
Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης
Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος