«Οι προοπτικές των επαγγελμάτων στην παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας»

 Το Πρότυπο Εκπαιδευτήριο Αθηνών, στηρίζοντας τους μαθητές στην κομβική γι’ αυτούς απόφαση επιλογής επαγγέλματος και αφουγκραζόμενο την ανάγκη τους για σφαιρική ενημέρωση, διοργανώνει, για μία ακόμα χρονιά, στις εγκαταστάσεις του σχολείου, Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, με ομιλητές κορυφαίους εκπροσώπους του χώρου των επιστημών (ώρα έναρξης εκδήλωσης : 10:30 π.μ.).

 Στην Ημερίδα, με τίτλο : «Οι προοπτικές των επαγγελμάτων στην παγκοσιοποιημένη αγορά εργασίας», ομιλητές θα είναι οι κάτωθι επιστήμονες :

  • Δρ Αποστολάτος Θεοχάρης, Καθηγητής του Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ, με θέμα ομιλίας : «Οι θετικές επιστήμες ως πλατφόρμα εκτόξευσης προς το αύριο»
  • Δρ Βλαχογιάννη Ελένη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, με θέμα ομιλίας : «Ο ρόλος των Μηχανικών στις προκλήσεις του Μέλλοντος»
  • Δρ Βλαχόπουλος Σπυρίδων, Καθηγητής Τομέα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα ομιλίας : «Νομική Σχολή και νομικά επαγγέλματα»
  • Δρ Ζούπας Χρήστος, Ιατρός, Διευθυντής Διαβητολογικής Κλινικής στο ΔΘΚΑ Υγεία, με θέμα ομιλίας: «Προσανατολισμός στην Υγεία».
  • Ρήγας Φάνης, Οικονομολόγος, συνιδρυτής του Kariera.gr, με θέμα: «Οικονομικές Επιστήμες και Εργασία».
  • Δρ Τσαβδάρης Χάρης, απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, National Technology Officer Microsoft Greece, με θέμα ομιλίας: «Οι σπουδές στις Ψηφιακές Τεχνολογίες και οι επαγγελματικές προοπτικές».

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στην Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του σχολείου μας, που θα πραγματοποιηθεί, λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων, με υβριδικό τρόπο. Είναι περιορισμένος ο αριθμός ατόμων, που δύνανται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με φυσική παρουσία στον χώρο του σχολείου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), ενώ οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω διαδικτυακής σύνδεσης. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε τηλεφωνικά συμμετοχή στο σχολείο (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9654867/210-9654918) έως και την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022, για διά ζώσης ή διαδικτυακή παρακολούθηση. Σε όσους θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά θα αποσταλεί κωδικός σύνδεσης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 guests και κανένα μέλος