Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου σε Μαρκόπουλο, Σπάτα και Ραφήνα

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ανατολικής Αττικής οργανώνει περιοδεία στα Κέντρα Υγείας Μαρκόπουλου, Σπάτων και Ραφήνας, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου από τις 10.00 το πρωί, ξεκινώντας έναν κύκλο προγραμματιζόμενων επισκέψεων και ενημερωτικών συναντήσεων στις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της Ανατολικής Αττικής.

Οι δομές αντιμετωπίζουν στη λειτουργία τους τεράστια προβλήματα και ελλείψεις, που οξύνθηκαν δραματικά από την αρχή της πανδημίας.

Στόχος των επισκέψεων της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η πλήρης ενημέρωση για τις σημερινές συνθήκες λειτουργίας τους, και η άσκηση πίεσης για την επείγουσα αντιμετώπιση των χρόνιων και των έκτακτων αναγκών τους, που έχουν άμεσο αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής.

 Στην πρώτη αυτή περιοδεία και στις συναντήσεις με τις διοικήσεις των Κέντρων Υγείας, θα συμμετάσχουν ο Παύλος Πολάκης, Βουλευτής Χανίων και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, η Δώρα Αυγέρη, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Παναγιώτης Τζανετής χειρουργός, μέλος της Κ.Ε.Α. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ, καθώς και βουλευτές της περιοχής.

 

 

Επίσης θα παραστούν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και της Επιτροπής Υγείας της ΝΕ και των ΟΜ Μαρκόπουλου, Σπάτων, Αρτέμιδας και Ραφήνας, που ανέλαβαν από κοινού την πρωτοβουλία της δράσης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 guests και κανένα μέλος