Ο ξενώνας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Πειραιά παρέχει ασφαλή διαμονή σε γυναίκες θύματα βίας και στα παιδιά τους, θύματα έμφυλης βίας και κακοποίησης.
 
Ο ξενώνας παρέχει την δέουσα ψυχοκοινωνική και άλλη στήριξη στις γυναίκες αυτές, ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από μέσα από μια τέτοια βίωση και τραυματικές εμπειρίες.
 
Ο ξενώνας στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό (Ψυχολόγο, Παιδοψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό) και Διοικητικό Προσωπικό.
 
 
Ο σκοπός που έχει συσταθεί είναι να παρέχει:
  • Υπηρεσίες ενημέρωσης και εξειδικευμένης πληροφόρησης.
  • Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης (εξειδικευμένη συμβουλευτική) των γυναικών θυμάτων και των παιδιών τους.
  • Ενημέρωση, πληροφόρηση εάν είναι αναγκαίο, προσφέρεται παραπομπή ή συνοδεία των γυναικών προς τις αρχές και τις υπηρεσίες υγείας.
 
Αποκτώντας οι ίδιες την αυτοπεποίθησή τους θα είναι πλέον σε θέση να συνεχίσουν την ζωή τους σε νέες βάσεις και να στηρίξουν την όποια επιλογή τους.
 
Ο ξενώνας λειτουργεί καθημερινά, όλο το 24ωρο καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, ενώ φυλάσσεται από το προσωπικό ασφαλείας.
 
Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα
Τηλέφωνα : 210-5214600, 213-1320600
Τηλέφωνα Διοίκησης : 213-1320606, 213-1320608
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος