Σε ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών καταδικάστηκε, τη Δευτέρα 24/1/22, από το Στ΄ τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο εκδότης του ευκαιριακού, προεκλογικού εντύπου «Δημοτική Ερευνα», για το ποινικό αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης δια του Τύπου, αρθρογράφου μας, εκδότη, πρώτου ιστορικά Αντιδημάρχου Βούλας, Κώστα Βενετσάνου, κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών του 2019.

Το εν λόγω ρυπαρό έντυπο – κομήτης, εμφανιζόμενο τις προεκλογικές περιόδους, όπου «τσιμπάνε» ...;;;;; και ο εκδότης του, Μουραφέτης Αθαν. έχει καταδικαστεί άλλη μια φορά τουλάχιστον, το 2017, για τα ίδια ποινικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης δια του Τύπου, σε 12 μήνες φυλάκιση, μηνυθείς από τον τέως Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διον. Χατζηδάκη, αλλά μυαλό δεν έβαλε.

Είναι υπότροπος και κακοήθης.

Ο Δήμαρχος τότε και νυν βουλευτής Διον. Χατζηδάκης είχε δηλώσει «...η συμπεριφορά του συγκεκριμένου εκδότη (Μουραφέτη) υπήρξε προσβλητική και κυρίως εμμονική (...) Όλα όσα υποστηρίχθηκαν ήταν ψευδή, συκοφαντικά και υβριστικά (...). Ερχεται επίσης και η σειρά των κρυπτομένων πίσω από τον «ατυχή» Μουραφέτη...».

«Οι κρυπτόμενοι» βεβαίως, είναι γνωστοί για τους νουν έχοντες πολίτες. Ευρίσκονται μεταξύ αυτών που έχουν κίνητρο. Και αυτοαποκαλύπτονται διαφοροτρόπως και κυρίως με την οικονομική ενίσχυση που παρέχουν σε τέτοιες «ατυχείς», δημοσιεύσεις...;;; εάν βεβαίως, δεν περιλαμβάνονται μεταξύ των αφελών.

 

Να παραδειγματιστούν

Ο Κώστας Βενετσάνος, ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του στο δικαστήριο δήλωσε:

«..Κυρία Πρόεδρε, θέλω να προσθέσω πως πρόθεσή μου δεν ήταν να σωφρονίσω τον κατηγορούμενο διότι έχει αποδείξει και δια της προηγουμένης καταδίκης του, πως είναι ανεπίδεκτος σωφρονισμού. Σκοπός μου κυρίως είναι να παραδειγματιστούν οι υποκρυπτόμενοι ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές του».

Και όσοι ζήλεψαν τη «δόξα» του καταδίκου και θα θελήσουν να τον μιμηθούν, να προσθέσουμε.

Και έκλεισε χαριτολογώντας: «Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό “ένας ακαταμάχητος γόης των 80 ετών”, που με στολίζει ειρωνικά, μάλλον ως κομπλιμάν πρέπει να το εκλάβω»!

Και συγκατένευσε, ως φαίνεται, μειδιώσα και η έδρα, για να θυμηθούμε λίγο και τον αείμνηστο Δημήτρη Ψαθά (“η Θέμις έχει κέφια”).

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 guests και κανένα μέλος