Ξεκινούν άμεσα, τις επόμενες ημέρες, οι εργασίες δωρεάν τοπικών συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων πόλεως Κορωπίου. Μια υπόσχεση και μια δέσμευσ της δημοτικής αρχής, ώστε να μην επιβαρυνθούν άλλο οι πολίτες σε αυτή τη δύσκολη, οικονομικά και υγειονομικά, περίοδο.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξέλιξη των εργασιών τοπικών συνδέσεων, οι ιδιοκτήτες των πρώτων 5 περιοχών της πόλης του Κορωπίου- που αποτυπώνονται στον χάρτη με κίτρινο περίγραμμα- οφείλουν σε συνεννόηση με τον μηχανικό ή τον υδραυλικό τους να σημειώσουν με Χ το σημείο σύνδεσης με την οικία τους.

Οι δωρεάν συνδέσεις είναι υποχρεωτικές για κάθε ακίνητο (οικία ή οικόπεδο) ενώ ήδη διανέμονται από ομάδα στελεχών του Δήμου και της αναδόχου εταιρίας έντυπα της αίτησης στις περιοχές αυτές, τα οποία και πρέπει να συμπληρωθούν.

Σε ότι αφορά τα λύματα, ο Δήμος θα ενημερώσει πότε ακριβώς θα παροχετευτούν. Το πρόγραμμα προβλέπει ότι θα γίνει εντός του καλοκαιριού του 2022, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί στην πορεία των εργασιών.

Ο Δήμος με ανακοίνωσή του απευθύνεται στους δημότες σημειώνοντας: Ζητούμε την κατανόηση σας για την προσωρινή ταλαιπωρία και επιζητούμε τη συνεργασία σας. Το όφελος της λειτουργίας του μεγάλου έργου είναι τεράστιο για τις ζωές μας, για το φυσικό και δομημένο περιβάλλον.

 

Ενέργειες των ιδιοκτητών

Οι προαπαιτούμενες ενέργειες των ιδιοκτητών είναι :η συμπλήρωση της αίτησης και η σημείωση με Χ στο σημείο σύνδεσης με την οικία τους.

  • Ηλεκτρονική και τηλεφωνική ενημέρωση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 213 2000 708
  • Ψηφιακή εφαρμογή αίτησης στο https://dimotis.koropi.gr/ (AITHΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ https://dimotis.koropi.gr/e-services/apoxet eysis.html)

 

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 214 guests και κανένα μέλος