Ο χιονάς έδειξε τη “γύμνια” κρατικής μηχανής και "Ιδιωτικής πρωτοβουλίας"

 
γράφει η Αννα Μπουζιάνη
 

Εχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από την στιγμή που στρώθηκαν οι δρόμοι με χιόνι και ακόμη βρίσκονται πολίτες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, πολίτες εγκαταλειμένοι στο έλεος από την ΤΡΕΝΟΣΕ.

Και βλέπουμε τελικά ότι τα «plan Α, Β...» είναι φτερά και πούπουλα ατάκτως ερριμμένα.

Και όσοι ευαγγελίζονται ότι η «ιδιωτική πρωτοβουλία» είναι καλύτερη από κάθε τι δημόσιο, απεδείχθη ότι και η Ιδιωτική πρωτοβουλία βρέθηκε κυριολεκτικά ξεβράκωτη στο κρύο.

Στην Αττική οδό Α.Ε., Τρίτη μεσημέρι, και ακόμη βρίσκονται χιλιάδες εγκλωβισμένα αυτοκίνητα και επιβάτες στις λωρίδες της.

Στη Λειβαδιά, οι επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας, που «κόλλησε» λόγω κατειλλημένης της γραμμής, έμειναν παγωμένοι, νηστικοί, χωρίς νερό, 24 ώρες και την 25η ώρα βγήκε η ΤΡΕΝΟΣΕ Α.Ε. και τους είπε να φύγετε! Να πάνε πού; Με τι μέσο;

Η ενέργεια, ΔΕΔΗΕ Α.Ε., που κι αυτή έχει περάσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία, έχει αφήσει το μισό λεκανοπέδιο χωρίς ρεύμα, κάτι που συμβαίνει σε κάθε κακό - καλό - καιρία. Και με κρύο και με ζέστη...

Μαραθώνας, Βουτζάς, Νέα Μάκρη, Λούτσα, Σπάτα, Γραμματικό, Καλέντζι, Καλυβία, Κερατέα, Διόνυσος και όχι μόνο βρίσκονται χωρίς ρευμα 24 ώρες μετά…

Και η ταλαιπωρία των πολιτών συνεχίζεται… 

Και για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές: Ευθύνες δεν θα αναλάβει κανείς. Η κυβέρνηση θα καθαρίσει με μια ...συγνώμη και η "Ιδιωτική πρωοβουλία" θα καλυφθεί από την κυβένρηση. Τα "φιλοδωρήματα" και τα επιδόματα είναι για άπορους και τριτοκοσμικούς. Και μάλλον εκεί βρισκόμαστε.

Από την άλλη ο λαός -με την κοντή μνήμη- θα χαίρεται και θα διαπληκτίζεται, παραμονές εθνικών εκλογών,  ποια θα είναι η επόμενη, μια απ' τα ίδια, κυβέρνηση.

H φωτογραφία είναι δάνεια από το cnn.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 guests και κανένα μέλος