ο Δήμος Κρωπίας, ενημερώνει ότι έχει κάνει επίμονες ενέργειες προς τον ΔΕΔΔΗΕ για την επαναφορά ρεύματος

Tην Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικά και δημόσια, θα είναι κλειστά. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί, δημοτικοί, ιδιωτικοί, δεν θα λειτουργήσουν καθώς και οι εκπαιδευτικές δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Ο περιφερειάρχης Αττικής και οι δήμαρχοι Αττικής θα επαναλάβουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 την σύσκεψη για την απόφαση που θα ληφθεί για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

Ο Δήμος Κρωπίας απευθύνει σύσταση στους πολίτες να συνεχίσουν να μην απορρίπτουν απορρίμματα στους κάδους αποκομιδής- μέχρι νεότερης ανακοίνωσης- καθότι δεν είναι ακόμα δυνατή η εκτέλεση δρομολογίων απορριμματοφόρων και η πρόσβαση προς τον ΟΕΔΑ Φυλής.

Τέλος, ο Δήμος Κρωπίας, ενημερώνει ότι έχει κάνει επίμονες ενέργειες προς τον ΔΕΔΔΗΕ για την επαναφορά ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Κρωπίας που παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση ενώ με υπερπροσπάθειες των εργαζομένων του παρέχει πλήρη υποστήριξη στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ (μεταφορά τεχνιτών, διάνοιξη δρόμων/απομάκρυνση κλαδιών-πεσμένων κορμών, συνέργεια ηλεκτρολόγων)

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος