Δήμαρχος: “Εχουν συμβεί πολλά ατυχήματα εκεί”

Την Τρίτη το πρωί, 18 Ιανουαρίου 2022, γυναίκα πεζή, χτυπήθηκε από φορτηγό, τραυματίστηκε βαρειά, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο, αλλά τελικά κατέληξε.

Πολλές οι ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής. Κάτι που έχουν πολλοί επισημάνει ότι ο δρόμος αυτός δεν μπορεί να σηκώσει τον φόρτο της επένδυσης που επιχειρείται στην περιοχή με την επέκταση της μαρίνας και τα πολλά κτίσματα μέσα στη Χερσόνησο.

Το θέμα ανέφερε και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημ. Δαβάκης, στη Δημοτική Συνεδρίαση της 18ης/1/22,  σημειώνοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει, γιατί η κίνηση στον δρόμο αυτό θα πολλαπλασιαστεί.

“Εχουν συμβεί πολλά ατυχήματα εκεί”

Ο δήμαρχος, Γρ. Κωνσταντέλλος, απάντησε ότι το συγκεκριμένο φορτηγό ήταν ακίνητο και άρχισε να κινείται τη στιγμή που ξεκίνησε να βαδίζει η κυρία και ότι δεν είναι το πρώτο ατύχημα εκεί. Εχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα στη Χερσόνησο και η λογική μιας περαιτέρω επένδυσης που έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί είναι να κατασκευαστούν στη Χερσόνησο, εκτός από τα αριστερά πεζοδρόμια κατά μήκος της θάλασσας, να γίνουν και τα δεξιά πεζοδρόμια για τους πεζούς.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος