«Εμένα κύριε Κωνσταντέλλο με έπεισες για το τι κακό μπορούσες να κάνεις σ’ αυτό τον τόπο».

Διαβάστε τί του είπε σε συνεδρίαση
του Δημοτικού Συμβουλίου,
19 Ιανουαρίου 2011

 

«Εμένα κύριε Κωνσταντέλλο με έπεισες. Και με έπεισες για το τι κακό μπορούσες να κάνεις σ’ αυτό τον τόπο. Και θα σου πώ γιατί. Κατ’ αρχάς τοποθετήθηκες. Και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι τοποθετήθηκες μια για πάντα.

Εκανες τόσο αγώνα με μια εισήγηση να υποστηρίξεις τί; Τα συμφέροντα, το τσιμέντο και την τσιμεντοποίηση τη πόλης;

Οι προτάσεις οι δικές μου είναι υπέρ του περιβάλλοντος, υπέρ του αγώνα και υπέρ της προστασίας εδώ και τώρα. Τώρα!

Εσένα οι δικές σου τοποθετήσεις είναι καλά και ντέ, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και πρέπει να δεχθούμε τη μοίρα μας. Εγώ φίλε δεν τη δέχομαι αυτή τη μοίρα έτσι. Δέξου τη εσύ.

Κι επειδή είπες ότι κάτι άλλο έχω στο μυαλό μου. Τι έχω ρε φίλε. Το πράσινο έχω. Αυτό δεν φέρνει τίποτα. Φράγκο δεν φέρνει, τα ξοδεύει. Τσιμέντο κονομάς, έτσι.

 

...Μου κατέβασες 15 νόμους εδώ πέρα για να μου πεις ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την πόλη μας. Και μου είσηγήθηκες ότι θα πάω άλλες 400 φορές στα δικαστήρια. Μπράβο ρε φίλε, να πάω γιατί να μην πάω.

Το αποτέλεσμα θα είναι η Βουλιαγμένη».

 

 Ο Δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος κατηγορεί πολίτες της Βουλιαγμένης που προσέφυγαν κατά της επέκτασης της μαρίνας Βουλιαγμένης

https://www.ebdomi.com/eidiseis-nea/16092-ta-asfalistika-metra-politon-gia-th-rypansh-tou-kolpou-ths-vouliagmeniskai-to.html

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 guests και κανένα μέλος