55% οι αυξήσεις και οι νέες οικοδομές μεγαθήρια!!

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΙ.ΚΙ.Π., Θάνος Ματόπουλος,  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού /συμβουλίου, (29.11.21) αναφέρθηκε στις αντικειμενικές αξίες που αυξήθηκαν πάρα πολύ στην περιοχή και αυτό δημιουργεί προβλήματα.

«Είχα προειδοποιήσει πριν αρκετό καιρό ότι καινούργιες αντικειμενικές αξίες θα πυροδητήσουν ασχημες καταστάσεις στην περιοχή μας, με αύξηση 55%!

Αυτό έχει επιφέρει σωρεία ειδοποιήσεων παλιών ενοικιαστών για αυξήσεις μέχρι 60% και αν δεν μπορούν να το δώσουν, τους ειδοποιούν να αφήσουν το ακίνητο», επεσήμανε ο Θ. Ματόπουλος και συνέχισε: Αυτά τα μεγαθήρια, χτίζονται και με “μπόνους” 10% βάσει του νέου νόμου που ψηφίστηκε, σε όσα κτίρια έχουν ενεργειακό πρόσημο. Και επίκειται και μεταφορά συντελεστή δόμησης».

 

Ωφελεί η Αύξηση των αντικειμενικών αξιών

Καμμία ανησυχία -για το δήμαρχο - τα μεγαθήρια που χτίζονται στη Βούλα, τα οποία παίρνουν και μπόνους σε τ.μ. αλλοιώνουν παντελώς την εικόνα της Βούλας αλλά και το μκροκλίμα της.

Προβλήματα που για το δήμαρχο όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά είναι για το καλό της πόλης:

Κωνσταντέλλος: «Αντικειμενικές αξίες, σημαίνει ότι όλοι αυτοί που επιχειρούν να επιχειρηματολογήσουν λένε παραμύθια. Η πόλη γίνεται καλύτερη, προχωράει μπροστά. Είναι απλή αριθμητική. Αυτή η διαδικασία δείχνει γιατί η πόλη μας γίνεται καλύτερη.

Και να πω και κάτι άλλο. Στο τέλος της ημέρας μπορεί να αυξηθούν οι Αντικειμενικές Αξίες και να παρελκύσουν άλλα πράγματα, όμως ο καθένας εξ υμών που έχει τοποθετήσει στην περιοχή μας κόπους μιας ζωής γίνεται ένας εύπορος άνθρωπος απ’ ότι ήτανε πριν. Η αξία γης μετουσιώνεται σε αξία που ο καθένας έχει και κουβαλάει γι΄αυτόν και την οικογένειά του. Είναι απλή αρχή των οικονομικών».

Για τον ιδιοκτήτη, που έχει ένα σπίτι και κατοικεί στο Δήμο, έχει σημασία αν θα ακριβήνει η αξία του σπιτιού του, ή αν θα έχει ποιότητα ζωής στον τόπο του.

Και ποιοι θα κατοικήσουν στα μεγαθήρια; Αγοράζονται, όπως δημοσίευε προ ημερών εξαρτώμενο site από το δήμαρχο, από Κινέζους, Άραβες και Ισραηλίτες!!

 

Προφητικός ο δήμαρχος Γρηγόρης Κασιδόκωστας για τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

«Εμένα κύριε Κωνσταντέλλο με έπεισες. Και με έπεισες για το τι κακό μπορούσες να κάνεις σ’ αυτό τον τόπο. Και θα σου πώ γιατί. Κατ’ αρχάς τοποθετήθηκες. Και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι τοποθετήθηκες μια για πάντα.

https://www.ebdomi.com/eidiseis-nea/16123-profitikos-o-dimarxos-grigoris-kasidokostas-gia-ton-grigori-konstantello.html

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 209 guests και κανένα μέλος