Με τον παραπάνω τίτλο ελάβαμε δελτίο Τύπου από το Δήμαρχο ΒΒΒ, Γρ. Κωνσταντέλλο, απαντώντας σε δημοσίευμά μας για τις αυθαιρεσίες στη Λίμνη Βουλιαγμένης και την τελεσίδικη απόφαση κατεδάφισης.

Γράφει μεταξύ άλλων το δ.τ.:

Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που πραγματοποιήθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προ ημερησίας διατάξεως, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την εκτέλεση της απόφασης Α107/24.2.2020 του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά η οποία ακύρωσε τις υπαγωγές που κατατέθηκαν από τους ιδιοκτήτες της Λίμνης βάσει του Ν4178/13 για διατήρηση παράνομων κατασκευών που είχαν κατασκευαστεί σε προηγούμενες δεκαετίες στον ευρύτερο χώρο. Ενημέρωσε επίσης και για την επικείμενη διαδικασία κατεδάφισης των αυθαιρέτων κτισμάτων στην Λίμνη Βουλιαγμένης την αμέσως επόμενη περίοδο.

Η Δημοτική Αρχή, συμμεριζόμενη πλήρως τα δικαιώματα των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, υπέδειξε στους διαχειριστές την τρέχουσα χρονική περίοδο για εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών κατεδαφίσεως, εντός του ελαχίστου χρονικού περιθωρίου που επιτρέπει η νομοθεσία, αλλά και οι σχετικές διατάξεις για συμμόρφωση, με κριτήριο ότι αυτή η περίοδος του έτους είναι με την μικρότερη επισκεψιμότητα. Επίσης με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια του κοινού, αλλά και για να μη στερηθούν τα ιαματικά λουτρά πολίτες που έχουν ιατρική ανάγκη, απέστειλε σχετική επιστολή από τα μέσα Οκτωβρίου και προέβη σε επαφές με την διαχειρίστρια εταιρία, από την οποία ζήτησε να μεριμνήσει για την δυνατότητα εισόδου στην λίμνη με τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας τόσο για το κοινό, όσο και για τους λουόμενους των ιαματικών λουτρών, για όσους έχουν σοβαρούς ιατρικούς λόγους, αλλά και να περιοριστεί κατά το δυνατόν ο χρόνος εργασιών αποκατάστασης στο ελάχιστο δυνατό. Κατόπιν αυτού, έλαβε διαβεβαιώσεις από την εταιρία διαχείρισης, ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το αργότερο σε 3 μήνες με έναρξη την 8η Νοεμβρίου, δηλαδή μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2022.

Γραφείο Τύπου


Σ.Σ. Το ιστορικό, που αναφέρει, παραλείπεται καθότι είναι ταυτόσημο ως προς την πορεία της υπόθεσης και τις ημερομηνίες, με το ιστορικό που εκθέτει ο πρόεδρος της ΚΙΝ.ΠΟ.Β. Χρήστος Διονυσόπουλος, διανθισμένο βεβαίως με κρίσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα και χαρακτηρισμούς του Δημάρχου, ο οποίος αήθως και κακοηθέστατα (κατά την δική του έκφραση) επιτίθεται κατά παντός αντιτιθέμενου με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, διότι, κατά τη ναρκισιστική άποψή του, “nobody is perfect except the captain”!


Διαβάστε σχετικά: Αυτή είναι η αλήθεια για τη Λίμνη

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος