Μια σημαντική πρωτοβουλία της ΕΥΔΑΠ, να δωρίσει στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» τον πλέον εξελιγμένο αξονικό τομογράφο που διαθέτει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας, είναι μία κίνηση συμμετοχής στον αγώνα του ύψιστου αγαθού της δημόσιας υγείας, και τη στήριξη της εθνικής προσπάθειας να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση.

Ο αξονικός τομογράφος είναι σχεδιασμένος να απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς και να παρέχει απαράμιλλη διαγνωστική ακρίβεια, ανεξαρτήτως κλινικής περιοχής.

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητές του, παρέχει απεριόριστη κάλυψη ολόκληρων οργάνων σε ελάχιστο χρόνο, με εξαιρετικά χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας για τον ασθενή, επιτρέποντας την απεικόνιση εξαιρετικά δύσκολων περιπτώσεων, με υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, που μέχρι πρότινος ήταν απαγορευτικό.

Το νέο σύστημα αξονικής τομογραφίας χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και τα μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά του, παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σε κάθε εξέταση όσο απαιτητική και αν είναι, επιτρέποντας σε περισσότερους ασθενείς να απολαμβάνουν τα οφέλη του, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν, παρευρέθησαν ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Χάρης Σαχίνης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Αναστάσιος Τόσιος, ο Διοικητής του ΓΝΝΘΑ ‘’Η Σωτηρία’’ Σωκράτης Μητσιάδης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Άννα Κρεμμύδα, και άλλα στελέχη τού νοσοκομείου.

Για μία ακόμη φορά, η ΕΥΔΑΠ αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει σε αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την προάσπιση του ύψιστου αγαθού της δημόσιας υγείας. Η θέση αυτή είναι σταθερή και εκφράζεται με συνέπεια σε κάθε συνθήκη. Ήδη από το Μάρτιο του 2020 η ΕΥΔΑΠ προχώρησε σε δωρεά ύψους €2,5 εκατ. για τη στήριξη της εθνικής προσπάθειας να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 guests και κανένα μέλος