Παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 2021, οι εργασίες κατασκευής του Δικτύου Αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Παλλήνης, επιθεώρησε το κεντρικό εργοτάξιο της κατασκευάστριας κοινοπραξίας.

Το έργο ξεκίνησε από τις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου και Κορίνθου, στη περιοχή «Κάτω Χαρβάτι», της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης και σταδιακά, θα συνεχιστεί σε όλο τον Δήμο.

Παράλληλα, θα προχωρά και η κατασκευή των συνδέσεων του δικτύου με τα ακίνητα. Ο Δήμος Παλλήνης, εξασφάλισε ώστε οι συνδέσεις των ακινήτων να είναι δωρεάν για τους ιδιοκτήτες.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα συγχρηματοδοτούμενα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και θα βάλει οριστικό τέλος στην, επί δεκαετίες, υποβάθμιση της υγείας, του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, όχι μόνο των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, αλλά όλων των Μεσογείων και των κοντινών ακτών της Ανατολικής Αττικής.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών του έργου, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, δήλωσε: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή, αφού το έργο που όλοι περιμέναμε και για το οποίο ως Δημοτική Αρχή, αγωνιστήκαμε και διεκδικήσαμε, με σχέδιο και επιμονή, πλέον είναι γεγονός. Τώρα, ανέλαβαν δουλειά οι μπουλντόζες. Είναι ένα έργο με τεράστια περιβαλλοντική, υγειονομική και οικονομική σημασία. Πάνω από όλα, είναι ένα έργο πολιτισμού. Μια μεγάλη κατάκτηση. Σήμερα δικαιώνεται ο δεκαετής αγώνας και το διαχρονικό όραμα όλων μας. Το έργο της Αποχέτευσης ξεκίνησε!».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 331 guests και κανένα μέλος