Με παγκόσμιες πρεμιέρες και κορυφαίες διεθνείς συμμετοχές, το Olympic Yacht Show θα ανοίξει, 1η Οκτωβρίου, στις 16:00 μ.μ., τις πύλες του για να υποδεχτεί τους φίλους της θάλασσας. Η μεγάλη γιορτή του yachting θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, στην υπερσύγχρονη Olympic Marine, στο Σούνιο. Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει ένα είδους εφαλτήριο για την επανεκκίνηση του θαλάσσιου τουρισμού, αλλά και να εξελιχθεί σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού για τον κλάδο του yachting, προβάλλοντας και διαφημίζοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ήδη, το ενδιαφέρον του εξειδικευμένου ξένου Τύπου είναι μεγάλο και η έκθεση έχει χαρακτηριστεί, σε διεθνές επίπεδο, ως premium event. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 18:30, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και της επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδος.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον περισσότερα από 80 σκάφη όλων των κατηγοριών μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά. Σε περίοπτη θέση θα βρίσκονται και τα σκάφη ελληνικών ναυπηγείων, εκ των οποίων 2 είναι σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Το Show όμως δεν έχει μόνο σκάφη. Η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover, που είναι ο Platinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021, θα δώσει εντυπωσιακό «παρών» με exclusive μοντέλα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και test drive. Στον χερσαίο χώρο, κάτω από τον εμβληματικό Ναό του Ποσειδώνα, του θεού των Θαλασσών, οι πρωταγωνιστές του yachting θα παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική αγορά, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και του εξοπλισμού των σκαφών αναψυχής.

 

Το Olympic Yacht Show θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου. Για κάθε ημέρα οι εκθέτες έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις προκειμένου οι επισκέπτες να ενημερωθούν αλλά και να διασκεδάσουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, όπου θα εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι φίλοι του σκάφους περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του event διότι, λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν ελάχιστα shows σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα είδος επιστροφής στην κανονικότητα για τον κόσμο του ελληνικού yachting.

 

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το Olympic Yacht Show να εξελιχθεί σε πυλώνα ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα. Μέσα από τις εκδηλώσεις του θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία και θα αναδειχθούν οι δυνατότητες της περιοχής για ανάπτυξη των θαλασσίων μορφών τουρισμού σε διεθνές επίπεδο.


Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA, μία από τις καλύτερες οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Λαυρεωτικής.

Platinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021 είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover.

Gold Sponsors είναι η ελληνική εταιρεία D. KORONAKIS SA, διεθνής ηγέτης στο κλάδο σχοινιών και αλυσίδων και το ελληνικό ναυπηγείο SKIPPER - BSK.

Silver Sponsors, η ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ που συμπληρώνει 75 χρόνια ισχυρής παρουσίας στον χώρο της θάλασσας, η Furuno Hellas ΑΕ, leader στον χώρο της ανάπτυξης οργάνων ναυσιπλοΐας και το ποιοτικό ελληνικό ναυπηγείο ΤΕCHNOHULL.

Bronze Sponsors είναι οι PANTAENIUS Yacht Insurance, Environmental Protection Engineering (EPE) S.A. ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A., ΟΚΕΑΝΙS Yachts, ΕΛΙΝΟΙΛ

Premium Medical Partner, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Premium Caterer, Begnis Catering

Premium Apparel Partner, Brooks Brothers

Educational Partner, Metropolitan College | Maritime Academy

Fine Dining Partner, Yacht Club - All day Bar Restaurant

Yacht Provisioning Partner, e-Fresh

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ελληνική Κοινότητα του Μονακό

ΕΕΝΕ – ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Media Sponsors

Official Media Skipper ONDECK, SKAI,
Sand People Communication, THE BOAT SHOW, Barche

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 251 guests και κανένα μέλος