Προσέβαλε και εξέθεσε βάναυσα τις Ενοπλες Δυνάμεις

 Εξετράπη πέραν κάθε ανεκτού ορίου, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου το βράδυ, στο ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης ο γνωστός αμετροεπής υπουργός, επιτιθέμενος θρασύτατα κατά του Ναυάρχου ε.α. και πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη!

Δεν θ’ αναμεταδίδαμε τους ευτελείς χαρακτηρισμούς ενός ελαχίστου, εάν στρέφονταν, καθ’ υποψίαν βάσιμα, κατά ενός Έλληνα αξιωματικού και δεν επέστρεφαν αυτονόητα κατά του θρασύτατου υβριστή. Διαβάστε, κλικάρετε στα λινκς κι ακούστε, δείτε και φρίξτε:

Αδ. Γεργιάδης:

«Η δουλειά του αξιωματικού είναι να αντέχει την πίεση την ώρα του πολέμου που πέφτουν οι οβίδες. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, ευτυχώς που δεν ζήσαμε ένα πόλεμο υπό την ηγεσία του κου Αποστολάκη· το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα...».

Εως εδώ στρέφεται απρεπέστατα και υβριστικά κατά του Ευ. Αποστολάκη. Αλλά εκτραχύνθηκε ακόμη περισσότερο κατά των θεσμών των Ενόπλων Δυνάμεων, μπαίνοντας στα χωράφια του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας!: «Ο κ. Αποστολάκης έχει κριθεί ως ικανός να διαχειρίζεται κρίσεις επί 40 χρόνια από όλους τους θεσμούς των ενόπλων δυνάμεων», είπε ο Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «Από χθες με απασχολεί πολύ αν αυτοί οι θεσμοί λειτουργούν σωστά».

Και ακολούθως και κατά των θεσμών και κατά του ιδίου του Αποστολάκη βεβαίως, αλλά και κατά συμμαχικών θεσμών(!), αφού ο Ναύαρχος έχει αποφοιτήσει επιτυχώς και από τη Amphivious Warfare School των Η.Π.Α. και από την Ανώτατη Σχολή Υποβρυχίου Πολέμου (Βέλγιο – προφανώς του ΝΑΤΟ).

Και «ξεσαλώνει» εκτός φρενών: «Αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν έπρεπε να γίνει ούτε πλωτάρχης....αν δεν έχεις μάθει να αντέχεις στην πίεση. Δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός».

Σε άλλες εποχές ασφαλώς, ο Ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης θα τον καλούσε σε μονομαχία. Μεγάλη του τιμή του Άδωνι βεβαίως, αλλά και η τελευταία.

Τώρα; Τώρα το ελάχιστο που έχει να κάνει ο Πρωθυπουργός, προς αποκατάσταση της τιμής, των Ενόπλων Δυνάμεων και του Ναυάρχου ε.α. Ευ. Αποστολάκη αλλά και του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων και των θεσμών, είναι να αποπέμψει άμεσα τον υπουργό του. Αποπομπή, όχι παραίτηση. Εχει ήδη καθυστερήσει.

Κ. Βενετσάνος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 268 guests και κανένα μέλος