Σε συνέχεια της ενημέρωσης για τις φάσεις ολοκλήρωσης των, υψίστης σημασίας για το φυσικό περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, έργων αποχέτευσης ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης ενημερώνει για το έργο της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού που υπολείπεται σημειώνοντας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για τον υποθαλάσσιο αγωγό, στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο (περιοχή Χαμολιά Μαρκοπούλου) του έργου Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού Κορωπίου -Παιανίας.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι υποθαλάσσιες εκσκαφές ώστε στο επόμενο διάστημα να γίνει η πόντιση του ενός χιλιομέτρου μήκους αγωγού σε βάθος περίπου 72 μέτρων.

Ένα πολύ σημαντικό έργο για όλα τα Μεσόγεια, κοντεύει να ολοκληρωθεί ανακουφίζοντας όλη την περιοχή από την δυσοσμία, τα βρώμικα νερά στους δρόμους και τον υδροφόρο ορίζοντα να αργοπεθαίνει.

Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες με την πλωτή φορτηγίδα, τις ράγες μεταφοράς-πόντισης του αγωγού και τον πλωτό εκσκαφέα- βυθοκόρο με ρυμουλκό πλοιάριο...

koropi pontisi apox

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και κανένα μέλος