H A’ πλαζ Βούλας ανοίγει -ίσως - 22 Ιουνίου και η Β' πλαζ ;

Για την Α΄πλαζ Βούλας, ρωτήθηκε ο δήμαρχος ΒΒΒ, από το δημοτικό σύμβουλο Θ. Ματόπουλο, η οποία είναι ακόμη κλειστή και ο κόσμος μπαίνει από το πλάι. «Στην ΕΠΕΛΑΚ μας διαμήνυσαν ότι όταν ανοίξει θα επανέλθει με αυξημένο τιμοκατάλογο».

Ο δήμαρχος απάντησε ότι η Α΄πλαζ είναι ακόμη κλειστή, τα έργα εκτελούνται, γκρεμίζονται αυθαίρετες κατασκευές και αναδεικνύονται αρχιτεκτονικές κατασκευές που υπάρχουν μέσα. Ευελπιστεί ότι θα λειτουργήσει στις 22 Ιουνίου.

Όσο για τους ναυαγοσώστες, απάντησε ότι στις παραλίες που είναι πολυσύχναστες, για τη ναυαγοσωστική κάλυψη, υπόχρεοι να την πληρώνουν είναι οι μισθωτές ή οι ιδιοκτήτες.

 

Η Β΄πλαζ θα λειτουργήσει το 2022;

 

Για τη Β πλαζ - απάντησε ο δήμαρχος σε ερώτηση του Δ. Δαβάκη - οι υποχρεώσεις εκπορεύονται από τη σύμβαση με τον ανάδοχο σύμφωνα με τη σύμβαση που έχουμε υπογράψει. Αυτοί πληρώνουν το μίσθωμά τους και εμείς με τη σειρά μας πληρώνουμε στην ΕΤΑΔ. Βρίσκεται στην ολοκλήρωση της μελέτης που θα οδεύσει κι αυτή προς την διεύθυνση του Μητροπολιτικού Σχεδιασμού, όπως έγινε και με το κάμπινγκ.

Οσον αφορά την κατάσταση γνωρίζετε ότι βρίσκεται έτσι εδώ και 19 χρόνια. Το κυνήγι είναι εβδομαδιαίο και προσπαθούμε να υπάρχει μία ευπρέπεια.

Σ.Σ. Δηλαδή αφού εισπράττουμε δεν πειράζει που είναι 20 χρόνια κλειστή και στερείται ο πολίτης μία ακτή που θα μπορούσε να προσφέρει αναψυχή.

Θυμάστε το τραγουδάκι που λέει: «φοβάμαι γι άυτά που θα γίνουν για μένα...»

Βέβαια, πάλι θα μας πει ο δήμαρχος ότι κινδυνολογούμε, αλλά επειδή του αρέσουν οι παροιμίες, του απαντούμε ότι “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 297 guests και κανένα μέλος