Αλλά και μία τιμητική εκδήλωση προς το πρόσωπο του αγαπητού σε όλη την περιοχή παπα-γιώργη (Πατέρα Γεώργιο Κονσολάκι), με την παρουσία του μητροπολίτη κ. Αντωνίου και αποκαλυπτήρια πλακέτα, στην οποία αναγράφεται:

«Ο περικαλλής ούτος ναός ανηγέρθη αγαθών, συντονισμών Γεωργίου Κονσολλάκη, πρωτοπρεσβύτερου δια των δωρεών ευλαβών ενοριτών».

Ηταν μία δικαίωση για τον παπα-γιώργη, γιατί έχει δώσει την ψυχή του στην ανέγερση του ναού του Αγίου Νεκταρίου, πανταχού παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της τοπικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα συγκινημένος μοίραζε ευχαριστίες και χαιρετισμούς.

Να θυμίσουμε ότι ο παπα-γιώργης είχε τιμηθεί και τον Απρίλιο του 2016 από το Σύλλογο Πανοράματος (τότε) στη Γενική Συνέλευση, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και του είχε απονεμηθεί τιμητική πλακέτα «για το ανεκτίμητο έργο του στο ναό του Αγίου Νεκταρίου», αρχείο “ΕBΔΟΜΗΣ”,

https://www.ebdomi.gr/eidiseis-nea/12252-to-panorama-timhse-ton-patera-gewrgio-konsolaki.html

Ο Παπα-Γιώργης από το 2003, ως ιερέας κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο της ενορίας του, να τους εμπνεύσει αίσθημα προσφοράς, να τους φέρει κοντά στο ναό και να τους κινητοποιήσει, ώστε να επιτύχουν ένα θαύμα, την ανέγερση του ναού μέσα σε τρία μόλις χρόνια!

Αννα Μπουζιάνη

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 guests και κανένα μέλος