Ποιος είναι υπεύθυνος να τους ελέγξει;

 Αναγνώστης, μας απέστειλε μία φωτογραφία από οικοδομή που ανεγείρεται ένα πολύ μεγάλο και σε όγκο και σε ύψος κτήριο στην περιοχή της Βούλας.

Και αναρωτιέται: «Το κτήριο αυτό κτίζεται τώρα στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Αντιοχείας. Τελικά υπάρχει όριο ορόφων στη Βούλα; Πού θα φτάσει επιτέλους; Ποιος είναι υπεύθυνος να τους ελέγξει; Το δεξιό κτήριο όπως βλέπετε την εικόνα, που ακόμη δεν τελείωσε, ενώ έχει υποτίθεται τρεις ορόφους έφτασε στο ύψος το διπλανό, που είναι παλιό με 4 ορόφους και είναι και σε χαμηλότερο υψόμετρο ο δρόμος του νέου. Υπάρχει Πολεοδομία; Η δικαιολογία, «κάντε αναφορά», είναι προσβολή για όλους.

Γιατί υπάρχει η Πολεοδομία; Μόνο για να σφραγίζει παράνομες μελέτες; Δίπλα τους βρίσκονται, δεν απαιτούντα έξοδα για μια επιτόπιο εξέταση. Συανντιόμαστε με τους σκύλους μας περνώντας από εκεί και αυτά αποτελούν θέμα συζητήσεων και υβριστικών σχολίων. Ενδιαφέρεται κανείς;».

Σ.Σ. Πράγματι, αυτό τον καιρό κτίζονται κάτι οικοδομές με περίεργα ύψη. Δεν ξέρω τι “παραθυράκια” ξετρυπώνουν νόμων και παρανόμων ανακαλύπτουν και ανεβαίνουν στον ...ουρανό.

Τη μία μετράει το ύψος απ’ τη μιά πλευρά του δρόμου, (όταν είναι πρανές όπως στο Πανόραμα). Απ’ την άλλη μετράει ο ΓΟΚ όταν βρίσκεται επί λεωφόρου! και άντε να βρεις το δίκηο σου.

Βλέπεις, έρχεται η “Ριβιέρα” και θα τρέξει ο κόσμος να αγοράσει σπίτια(;) Σε τι τόπο;

Παρεπιπτόντως, αυτό το Πανόραμα πόσο τραγικό μπορεί να γίνει ακόμα. Αγναντεύοντας από τη βεράντα του σπιτιού μου, βλέπω κάτι πολυόροφα κτήρια, ούτε Κυψέλη να ’τανε.

Κι όταν σκέπτεσαι ότι κάποτε έβλεπες ένα πολύ πυκνό πευκοδάσος... Εχουμε και Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα (5/6)!

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 guests και κανένα μέλος