Εργα 3.000.000,00 εκ. ευρώ και εκτείνονται σε 33 χιλιόμετρα μήκος αγωγών

Ολοκληρώθηκαν τα έργα υποδομής ύδρευσης, όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου ο δήμος Κρωπίας, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, συνολικού μήκους 161 χιλιομέτρων, που συνιστούν μια τεράστια επένδυση υποδομής δημοτικής ύδρευσης.

Και συνεχίζει σε έργα ανάπτυξης ο Δήμος στη περιοχή του οικισμού Καρελά! Ηδη ξεκίνησαν (26/5), με έντονους ρυθμούς έργα αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης από δύο συνεργεία της αναδόχου εταιρίας σε δύο σημεία του οικισμού στον «Κάτω Καρελά» (οδ. Νίκης και στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Πάρου). Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000,00 εκ. ευρώ και εκτείνονται σε συνολικό μήκος αγωγών που προσεγγίζει τα 33 χιλιόμετρα! Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται, η ποιότητα του πόσιμου νερού, αντιμετωπίζονται οι βλάβες του δικτύου, διασφαλίζεται η συνεχής ροή και ενισχύεται η πυροπροστασία- σε καίρια σημεία- με δημιουργία νέων κρουνών πυρόσβεσης.

Ο Δήμαρχος, Δημήτριος Κιούσης, δήλωσε τα εξής: «Τα έργα υποδομής δημοτικής ύδρευσης στον νότιο τομέα του Δήμου μας, στις όμορφες περιοχές της Αγίας Μαρίνας, δεν έχουν προηγούμενο σε σύγκριση με αντίστοιχα έργα ή και μη έργα σε άλλες όμορες περιοχές γειτονικών Δήμων. Αποδεικνύουν την μεγάλη σημασία και τις προτεραιότητες μας στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και στο παραλιακό μέτωπο των 7 χιλιομέτρων. Συνεχίζουμε με νέα έργα υποδομής και νέες θετικές εξελίξεις και ενέργειες σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας».

σ.σ. δήμαρχε, να πιέσεις να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το ρέμα του Ξερέα, που ταλαιπωρεί την περιοχή, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 guests και κανένα μέλος