Τα σημεία στα οποία γίνονται δωρεάν τα rapid test είναι:

Να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα δωρεάν διενέργειας rapid test, που προσφέρει το (Επαγγελματικό Επιμελητηριο Αθηνών) Ε.Ε.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, κάλεσε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, τα μέλη των οικογενειών τους και τους εργαζομένους τους ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον.

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου εξήγησε ότι ο τρόπος είναι πολύ εύκολος, καθώς αρκεί μία δήλωση στη σχετική πλατφόρμα του Επιμελητηρίου στο eea.gr.

Τα σημεία στα οποία γίνονται δωρεάν τα rapid test είναι:

  • Φαληρικός Όρμος στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, Λεωφόρος Ποσειδώνος
  • Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. αναφέρθηκε και στην εικόνα που επικρατεί στην αγορά, μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου και της εστίασης, σημειώνοντας ότι υπάρχει ακόμη φόβος, η οικονομική δυνατότητα μεγάλου μέρους των καταναλωτών είναι περιορισμένη, ενώ και εκείνοι που διαθέτουν χρήματα είναι συγκρατημένοι λόγω της ανασφάλειάς τους για το αύριο. Εκτίμησε, ωστόσο, ότι όσο προχωρά ο εμβολιασμός και η κατάσταση θα ομαλοποιείται περισσότερο, οι παραπάνω λόγοι θα εκλείψουν σταδιακά.

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 guests και κανένα μέλος