Στις 22 Απριλίου δημοπρατήθηκε από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Ραφήνας με διαδικασία ανοιχτού διαγωνισμού.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 494.563,32 ευρώ (με ΦΠΑ) εκ των οποίων 230.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα από ιδίους πόρους. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη καθώς κατέθεσαν προσφορά συνολικά 11 εταιρείες, τις οποίες παρουσιάζει με τα ονόματά τους και τα ποσοστά που έδωσε η κάθε μία, στον πίνακα.

Ενημερώνει λοιπόν ανοιχτά ο Δήμαρχος, Ευάγγελος Μπουρνούς, παρουσιάζοντας τις εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές και τί προσφορές έδωσε ο καθένας και σημειώνει ότι «ζήτησε από τις εν λόγω εταιρείες να αιτιολογήσουν άμεσα το ύψος των εκπτώσεων που περιλαμβάνονται στις προσφορές τους.

Η διαδικασία κρίνεται απαραίτητη ώστε μετά την παροχή των σχετικών διευκρινίσεων το πρακτικό του διαγωνισμού να κατατεθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και να οριστεί ο προσωρινός ανάδοχος του έργου».


Σ.Σ. Ανοιχτές στον δημότη και πολίτη, διαδικασίες, κύριε Δήμαρχε των ΒΒΒ, όχι να αναγκάζεται ο πολίτης να προσφεύγει στις ανώτερες αρχές γιατί τον αγνοείται περιφρονώντας ακόμη και τις ύπερθεν αρχές ελέγχου.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος