Εγκαλεί το Δήμαρχο ΒΒΒ, Γρ. Κωνσταντέλλο γιατί δεν απαντάει σε Δημότη

Ενας νέος αέρας φυσάει στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπως φαίνεται, από τις ενέργειές του. Εκπλαγήκαμε ευχάριστα γιατί απευθύνεται στο Δήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και τον εγκαλεί γιατί δεν απάντησε σε έγγραφο δημότη.

Αυτό δείχνει ότι η κεντρική διοίκηση άρχισε να ανταποκρίνεται στα δίκαια του πολίτη.

yp esot bbbΙδιαίτερα για το Δήμο ΒΒΒ, εκκρεμούν πάρα, μα πάρα πολλά αναπάντητα έγγραφα πολιτών, που επιδεικτικά περιφρονεί ο δήμαρχος.


Kαι το λέμε με απόλυτη γνώση, από την προσωπική μας εμπειρία, που τον έχει καλέσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση (τρεις φορές) με τρία έγγραφα να απαντήσει γιατί δεν δημοσιεύει ώς έχει υποχρέωση εκ του νόμου -για τις δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο- στην τοπική εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ, και έχει απαξιώσει να απαντήσει.

Στο δε Δημοτικό συμβούλιο απάντησε ότι ο νόμος είναι «απαρχαιωμένος».
«...επειδή κάπως έτσι ορίζει ένας απαρχαιωμένος νόμος... συνδικαλιστικού τύπου...». είπε αποσπασματικά και αυτολεξεί, επιβεβαιώνοντας την ταμπελοποιημένη άποψή του ότι «Νοbody’s perfect except the CAPTAIN» (=Kανείς δεν είναι τέλειος πλην του Καπετάνιου)!!! δεν φανταζόμαστε όμως ποτέ ότι θα έφτανε μέχρι του σημείου να τεθεί υπεράνω του Νόμου, ο κυβερνήτης! Οποίο ολίσθημα!

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 214 guests και κανένα μέλος