Bρίσκεται σε μόνιμη εγκατάλειψη η περιοχή, παρά το ότι φιλοξενεί ακριβώς δίπλα εκατοντάδες παιδιά

Το 2005 ξεκίνησα ένα αγώνα για την απομάκρυνση των αυθαίρετων κατασκευών του δήμου  στην  Λευκάδος και Κρήνης (κατω από την Βουλιαγμενης) καθως και του  συνεργείου / αποθηκης στην Λευκαδος. Τελικα με απόφαση του συνηγόρου του πολίτη τα αυθαίρετα απομακρύνθηκαν ενώ το συνεργείο παραμένει.
Μετα την απομάκρυνση των αυθαίρετων ζήτησα από την δημοτική αρχή τον καλλωπισμό του σημείου αυτού το οποίο ακόμα παραμένει να είναι ...ΒΑΓΔΑΤΗ.
Η προσπάθειά μου αυτή εντάθηκε πριν από την εκλογή του σημερινού δημάρχου, ο όποιος επισκέφθηκε τον χώρο και υποσχέθηκε τον καλλωπισμό της υπόγειας διάβασης και απομάκρυνση του συνεργείου.
gefira krinis 2Οδεύουμε στο τέλος της δεύτερης θητείας του κυρίου δημάρχου και τίποτα δεν έχει γίνει, πάρα τις κατά διαστήματα ενοχλήσεις μου.
Λυπάμαι που οδηγούμαι να κάνω αυτήν την  δημόσια καταγγελία, αλλά πιστεύω ότι έτσι μόνο θα κινητοποιήσω τις αρχές.
Πρέπει όμως να προσθέσω ότι δεν βλέπω από τους χιλιάδες κατοίκους και περαστικούς να ενοχλούνται, γιατί δυστυχώς ο Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει πέρα από την αυλή του!

Λαζαρος Κεσίσογλου

 

Σ.Σ. Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τον αναγνώστη για την τριτοκοσμική κατάσταση, που επικρατεί κάτω και γύρω από τη γέφυρα. Βρίσκεται σε μόνιμη εγκατάλειψη η περιοχή, παρά το ότι φιλοξενεί ακριβώς δίπλα εκατοντάδες παιδιά στους αθλητικούς χώρους. Θα πρέπει η δημοτική αρχή να μη δίνει υποσχέσεις, να υλοποιεί τα αυτονόητα που είναι και μέσα στα καθήκοντά της.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 228 guests και κανένα μέλος