Αλλο ένα θύμα από την δημοσιογραφική οικογένεια

Παρασκευή μεσημέρι, 9 Απριλίου 2021, εκτέλεσαν (συμβόλαιο θανάτου;) τον δημοσιογράφο αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργο Καραϊβάζ. Του είχαν στήσει ενέδρα έξω απ’ το σπίτι του, στον Άλιμο

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους πιο έμπειρους αστυνομικούς συντάκτες στο χώρο και υπηρετούσε τη δημοσιογραφία για περισσότερα από 25 χρόνια. Η άποψή του ήταν πάντοτε ψύχραιμη και έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του. Είχε δημιουργήσει και την δική του ειδησεογραφική ιστοσελίδα, το www.bloko.gr, με θέματα σχετικά με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Είναι ο δεύτερος δημοσιογράφος που εκτελείται με μαφιόζικο τρόπο και συμπτωματικά(!) με έρευνα στο ιστορικό τους. Ο προηγούμενος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε εκτελεστεί έξω από το σπίτι του τον Ιούλιο του 2010.

Η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αττικής (ΕΣΗΕΑ) συγκλονισμένη από τη δολοφονία του συναδέλφου απέστειλε: «Επείγον μήνυμα προς τη Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων απέστειλε η ΕΣΗΕΑ, ζητώντας την εκ μέρους τους στήριξη των Ελλήνων δημοσιογράφων, που συγκλονισμένοι αντιμετωπίζουν την τραγική είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η είδηση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του έχει αναστατώσει όχι μόνο την δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ενώ κοινό και έντονο είναι το αίτημα να βρεθούν το γρηγορότερο οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο μονάκριβο παιδί του και παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τη διαλεύκανση του στυγνού αυτού εγκλήματος με αγωνία».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 202 guests και κανένα μέλος