Ξεκίνησε, Δευτέρα 5 Απριλίου, η Ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία ένταξης της Ανθούσας στο Σχέδιο Πόλης  μετά από  ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης.

Ολοκληρώθηκε η Πολεοδομική Μελέτη Ένταξης και με ομόφωνη Απόφαση (15/2021) του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκίνησε  τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, η Α Ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής, ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα του Δήμου, www.pallini.gr .

Οι ιδιοκτήτες θα έχουν προθεσμία έως την Παρασκευή 14 Μαΐου, προκειμένου να λάβουν γνώση του Σχεδίου και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις.

Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν καταθέτοντας αίτηση με το ΚΑΕΚ της ιδιοκτησίας τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε περίπτωση που απαιτείται μπορούν να ενημερωθούν τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα 2106604649 -717, ώρες 9.00 π.μ.-12 μ.μ (εκτός Παρασκευής).

Με την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης, η Ανθούσα χάνει το φυσικό της τοπίο και δημιουργείται  μία καινούρια πόλη, που θα διαθέτει οργανωμένα, όλες τις υποδομές και τους ελεύθερους, κοινόχρηστους χώρους που απαιτούνται για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα να κατασκευαστεί η προβλεπόμενη οδοποιία, τα Σχολεία όλων των βαθμίδων, Παιδικές Χαρές, Πλατείες, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και άλλες Κοινόχρηστες και Κοινωφελείς Εγκαταστάσεις.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 guests και κανένα μέλος