«Φτιάξαμε ένα νομικό επιτελείο που γνωρίζει την υπόθεση καλύτερα από την εκκλησία»

Η ερώτηση που κυριάρχισε ήταν η «φερόμενη ως εκκλησιαστική περιουσία» στη Βουλιαγμένη και ο εκλογικός νόμος που επίκειται η ψήφισή του. (θα αναφερθούμε προσεχώς).

«Διεκδικεί πολύ περισσότερα από ότι δικαιούται η Εκκλησία. Και οι 101-102-103-104 οικίσκοι πρέπει να κατεδαφιστούν, διότι είναι αυθαίρετες κατασκευές. Πρέπει να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα στην εκκλησία», τόνισε ο Θ. Ματόπουλος.

Ο Κ. Πασακυριάκος το ονόμασε “κορυφαίο θέμα” σημειώνοντας ότι από το 2004 μέχρι σήμερα υπάρχουν 16 δικαστικές αποφάσεις. Σημείωσε ακόμη ότι η ανακοίνωση του Δήμου απ’ τη μιά λέει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και απ’ την άλλη κάνει έκκληση στην εκκλησία. Ενώ, εδώ στην περιοχή, εχει βουήξει ο τόπος ότι υπάρχει σειρά επαφών με παράγοντες...

Ζήτησε εξηγήσεις τι εννοεί ο δήμαρχος όταν λέει ότι

«Δεν είναι ώρα “για επαναστατική γυμναστική”», αγαπημένη φράση του δημάρχου, για να πείσει ότι τα πράγματα έτσι γίνονται, χωρίς ...επαναστάσεις.

 

«Φτιάξαμε ένα νομικό επιτελείο που γνωρίζει την υπόθεση καλύτερα από την εκκλησία»

Ο δήμαρχος απάντησε ότι ο Δήμος έχει φτιάξει τη νομική του άμυνα. «Δεν αιφνιδιαστήκαμε. Αναμέναμε αυτή τη κίνηση από την εκκλησία». Και συνέχισε:

Τα πράγματα το τι ακριβώς έχουμε κάνει, έχουμε κάνει τo εξής κύριε Πασακυριάκο, αγαπητέ φίλε Κώστα. Εχουμε φτιάξει δύο πολυ σημαντικές μελέτες που έχουν τεχνικό χαρακτήρα, νομικό χαρακτήρα, δασολογικό χαρακτήρα και συγχρόνως φτιάξαμε ένα νομικό επιτελείο που γνωρίζει την υπόθεση καλύτερα από τους νομικούς της εκκλησίας.

Λέτε, ρωτήσατε τι έχασε ο Δήμος με τις αποφάσεις του 2002, 2004. Ο Δήμος δεν έχασε τίποτα απολύτως. Οι διοικήσεις του Γρ. Κασιδόκωστα δέσμευσαν περιουσία τρίτου, ο οποίος έχει νόμιμους τίτλους. Ηταν λογικό και ήταν μονόδρομος να προχωρήσει και να αποδεσμευτεί. Δεν έχασε τίποτα, καταλήγει ο δήμαρχος.

 

(Σ.Σ. Από τη μάνα του Σουλτάνου; Ή μήπως τ’ απέκτησε δια της εργασίας και το επιχειρείν; Το “μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της γης” το ξεχάσανε.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 177 guests και κανένα μέλος