Η οικονομική εφημερίδα "ΑΧΙΑ news" δημοσιεύει ενδιαφέρον άρθρο για τα φιλέτα της εκκλησίας

Μιλάει για "προσυνενοήσεις"

Γράφαμε πριν δύο εβδομάδες (αρ. 1173.13.3.21) για τα φιλέτα της εκκλησίας που βγαίνουν στο σφυρί και θα αφήσουν τη Βουλιαγμένη "κρανίου τόπο".

 

Διαβάστε στην "ΑΧΙΑ" πάνω στο οπισθόφυλλό της:

axia ekklhsiastiki peirousia

 

>Τα ισχυρά συμφέροντα, οι προσυνεννοήσεις και τα ανοιχτά δασικά, πολεοδομικά και χωροταξικά ζητήματα!
-Τα 80 στρέμματα του ορφανοτροφείου δίπλα στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης και τα 1.000 στρέμματα μεταξύ Βάρκιζας – Βουλιαγμένης!

 

Τι λέγαμε εμείς

Συνολικά 16 Οικοδομικά Τετράγωνα καλούνται να αγοραστούν από επενδυτές για οικοδόμηση. Αντιλαμβάνεται λοιπόν ο καθένας τι σημαίνει για τη Βουλιαγμένη μία τέτοια περίπτωση.

Και βέβαια έχει ανοίξει η όρεξη των επενδυτών, αφού τους καλούμε στη Ριβιέρα και στη Βουλιαγμένη που η επέκταση της μαρίνας «θα καταστήσει τη Βουλιαγμένη κορυφαίο προορισμό για ποιοτική κατηγορία παγκόσμιων επισκεπτών», όπως σημειώνεται στη “μπροσούρα” που κυκλοφόρησαν οι σύμβουλοι του Δημάρχου στη Βουλιαγμένη.

...Αν λοιπόν δεν γίνουν οι κάτοικοι ένα τοίχος απέναντι σε κάθε τέτοια κίνηση, αν δεν γίνει γενική συστράτευση προς κάθε κατεύθυνση που επιδιώκει να καταστήσει τη Βουλιαγμένη κρανίου τόπο, τότε κλάψτε την και μεταδημοτέψτε.

Οσο για τα νομικά εργαλεία που γράφει ότι διαθέτει ο Δήμος δεν μας καθιστούν καθόλου ήσυχους, ιδιαίτερα με το τελευταίο δικαστικό αποτέλεσμα της Βούλας, που χάθηκε το παραλιακό μέτωπο και πέρασε σε ιδιωτική εταιρεία!!

Αννα Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος