Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί πάνω από το 87% του δευτερεύοντος δικτύου ακαθάρτων

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, τα Μεσόγεια, μετά από δεκαετίες αναβολών, προστριβών, και αντεγκλίσεων, επιτέλους συναποφασίζουν και θα αποκτήσουν αποχετευτικό δίκτυο, Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Σαρωνικός, περιοχές που βρίσκονται μέχρι σήμερα με βόθρους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στην πορεία αυτής της εξέλιξης, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας (3.3.21) με την παρουσία εκπροσώπου της ΕΥΔΑΠ και εκπροσώπων του έργου, όπου μετά απο διαλογική συζήτηση έλαβαν εγγυήσεις για την πορεία του έργου, αλλά και τη χρησιμότητά του, κάτι που έχουν αρχίσει ήδη να εμπεδώνουν και οι αιρετοί αλλά και οι πολίτες.

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί πάνω από το 87% του δευτερεύοντος δικτύου ακαθάρτων και των αντίστοιχων εξωτερικών διακλαδώσεων στην περιοχή των Γλυκών Νερών και περίπου το 50% αντίστοιχα στην περιοχή Φούρεσι.

Η ΕΥΔΑΠ - όπως αναφέρθηκε - γνωρίζει τα προβλήματα και την ταλαιπωρία που βιώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι και παρακολουθεί καθημερινά την εξέλιξη των έργων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, μέσα στο πλαίσιο της νομοθεσίας, ώστε να δοθούν λύσεις, πάντα σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΥΔΑΠ αποτελεί τον μοναδικό εγγυητή για την υλοποίηση και την παράδοση των έργων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.  

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, οι παρευρισκόμενοι στην πλειοψηφία τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην ΕΥΔΑΠ και τα στελέχη της και δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται σε συνεργασία ώστε με συγκεκριμένες προτάσεις να συμβάλουν αποτελεσματικά προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο βέλτιστο δυνατό χρόνο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 246 guests και κανένα μέλος