Το Κέντρο Υγείας Βάρης, μετά τα τεστ που μπορεί να κάνει ένας πολίτης για τον covid-19, οργανώθηκε και ως εμβολιαστικό κέντρο κατά της πανδημίας. Εχει ήδη ξεκινήσει τους εμβολιασμούς.

Ο Δήμος ΒΒΒ με τις υπηρεσίες του, βοήθησε στην προετοιμασία αιθουσών, προκειμένου να λειτουργήσει το Κ.Υ.Β. σε διπλοβάρδιες τους εμβολιασμούς.

Η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Βάρης ζήτησε έναν απινιδωτή και στο αίτημα αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής, Γ.Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Φ.Πατσουράκο, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, παρέδωσε τον απινιδωτή και παρέστη στην έναρξη του εμβολιασμού των πολιτών. Τον απινιδωτή παρέλαβε εκ μέρους του Κέντρου Υγείας Βάρης, ο αναπληρωτής πρόεδρος διοικούσας επιτροπής, Χρήστος Ριφιώτης ιατρός ορθοπεδικός.

Ο εμβολιασμός, γίνεται κατόπιν ραντεβού, για το οποίο ενημερώνεται ο πολίτης και θα πρέπει για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και λειτουργία του Κ.Υ.Β. να προσέρχεται ένα τέταρτο της ώρας, νωρίτερα.

Επίσης θα πρέπει να φέρει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, για την ταυτοποίησή του.
  • να γνωρίζει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πιστοποιηθεί το ραντεβού του.
  • να φέρει τον κωδικό QR, όπως δημιουργήθηκε κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 677 guests και κανένα μέλος