Σε κοντέινερς και σε επικίνδυνο σημείο για τους πεζούς

Οι διαδικασίες της επέκτασης της μαρίνας – Αστέρα ξεκίνησαν με γρήγορους ρυθμούς.

Το πρώτο «θύμα» είναι ο λιμενικός σταθμός Βουλιαγμένης ο οποίος αναγκάστηκε να μεταφερθεί, αφού το κτίριο που στεγαζόταν γκρεμίστηκε.

Η νέα θέση του, είναι σε λυόμενα κοντέινερ πάνω στο δρόμο της οδού Απόλλωνος, στο σημείο που υπάρχει ο μοναδικός χώρος στάθμευσης τριών αυτοκινήτων.

Έτσι ο πολίτης που θα δοκιμάσει να το προσεγγίσει δεν θα έχει πού να αφήσει το όχημά του, αλλά και οι εργαζόμενοι στο Λιμεναρχείο έχουν το ίδιο πρόβλημα.

limeniko 2Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι πεζοί που συνηθίζουν να κάνουν πεζοπορία στην υπέροχη αυτή τοποθεσία και αναγκάζονται όταν φτάσουν στα γραφεία του Λιμεναρχείου να περπατούν στο οδόστρωμα, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας λόγω αυξημένης ταχύτητας ορισμένων οδηγών.

 

Θα πρέπει να βρεθεί λύση για τη στάθμευση, πριν θρηνήσουμε τραυματισμούς και θύματα, όπως έγινε με τα έργα στη Βουλιαγμένη.

 

Διοικητής του παραμένει ο Ιάκωβος Κυριακάκης, Υποπλοίαρχος Λ.Σ.

Στον Δήμο Γλυφάδας και στο Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ανέλαβε καθήκοντα νέου Λιμενάρχη, ο Πλωτάρχης Άγγελος Κιούσης, προερχόμενος από την έδρα Ναυτιλιακού ακολούθου στο Port Said Αιγύπτου.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος