Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Ελέγχου και Συντήρησης Έργων (ΔΕΣΕ) της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι, προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία που έχει γίνει για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας.

Ό Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 13/1/21, να παραδίδει σε δήμους, στους δήμους Ωρωπού, Διόνυσου, Μαραθώνα, Μάνδρας Ειδυλλίας, Κηφισιάς, Βύρωνα κ.α. που εκτιμάται ότι θα πληγούν από την κακοκαιρία, 600 τόνους αλάτι, ενώ στην αρμόδια Διεύθυνση (ΔΕΣΕ) της Περιφέρειας είναι σε ετοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα, γκρέιντερ, αλατιέρες και πολυμηχανήματα τα οποία θα αξιοποιηθούν σε περίπτωση ανάγκης.

Σε επίσκεψη του Περιφερειάρχη και συνεργατών του, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Β. Σιώμο παρέδωσε σημαντική ποσότητα αλατιού για τις ανάγκες του οδικού δικτύου της περιοχής του.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επεσήμανε με δηλώσεις του: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ασφαλή διαδικασία ώστε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες χιονιά να έχουμε ανοιχτούς δρόμους. Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τις Υπηρεσίες των δήμων θα βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα».

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 451 guests και κανένα μέλος