Για τη δεύτερη πανελλαδική αναστολή δραστηριοτήτων (lockdown) για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην χώρα μας ο Δήμος Κρωπίας επανασυστήνει, με εντολή Δημάρχου, ως έκτακτη επιτελική μονάδα την Υπηρεσία Κοινωνικών Υπηρεσιών για την ανάπτυξη διευρυμένων υπηρεσιών κοινωνικής βοήθειας στη βάση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».
 
Η επιτελική μονάδα έχει την πολιτική εποπτεία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας Σπυρίδωνα Κόλλια και του προέδρου του Δ.Σ της ΚΕΔΚ Κωνσταντίνου Κωνσταντάρα με τα αντίστοιχα υπηρεσιακά στελέχη, Κάλλια Κοτζιά και Νέστορα Αποστολόπουλου. Στο πλαίσιο αυτό ενισχύεται η υπηρεσία με προσωπικό άλλων τομέων του Δήμου.
 
Η Κοινωνική Υπηρεσία λειτουργεί στις ακόλουθες τηλεφωνικές γραμμές (Δευτέρα έως Παρασκευή) :
210-6026441, 210-6621126,
210-6627412 (ώρες 08:00πμ-15:00)
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται οι ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού του Δήμου, που δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν. Το προσωπικό των υπηρεσιών αξιολογεί το αίτημα και συνδράμει, στην συνταγογράφηση, την αγορά φαρμάκων, τροφίμων, παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, εξυπηρέτηση σε επείγουσες συνδιαλλαγές κ.ά.
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
 
Παρακαλούμε, όλους τους πολίτες για λελογισμένη υποβολή αιτημάτων συνδρομής και εφόσον δεν έχουν καμία δυνατότητα οικογενειακής ή συγγενικής υποστήριξης.
Ο Δήμος Κρωπίας σε περίπτωση περαιτέρω ανάγκης θα χρησιμοποιήσει την έκτακτη νομοθεσία για την υποστήριξη των υπηρεσιών του προς τους πολίτες
 
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ
ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!
 
 
Αφήστε σχόλιο...

Διαφήμιση (2)

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Διαφήμιση (1a)

ebdomi-dimosiefseis

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος