κατέθεσαν κάτοικοι της περιοχής

 

Υποστηρικτή παρέμβαση από τους Δήμους Κρωπίας και Σαρωνικού

 Σε έμπρακτη ενέργεια πρόσθετης υποστήριξης του αιτήματος των κατοίκων του Αγ. Δημητρίου Κορωπίου και του νομικού εκπροσώπου τους, Δημητρίου Αβαρκιώτη για λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας προχώρησαν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, στο ειδικό Γραφείο Προέδρου Ασφαλιστικών Μέτρων στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στην Αθήνα, ο Δήμος Κρωπίας και ο Δήμος Σαρωνικού με την παρουσία των Δημάρχων, Δημήτρη Κιούση και Πέτρου Φιλίππου αντίστοιχα, των νομικών εκπροσώπων τους, Κωνσταντίνου Φανού και Σπυρίδωνος Χρυσοφώτη, και του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κρωπίας, Θοδωρή Γρίβα.

Ειδικότερα, ο νομικός εκπρόσωπος των κατοίκων Αγ. Δημητρίου, Δημήτριος Αβαρκιώτης, έλαβε τον λόγο για την υπόθεση που εκπροσωπούσε και κατόπιν τοποθετήθηκαν προς υποστήριξή του, οι δικηγόροι Κρωπίας, Σαρωνικού και ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης. ΄Ασκησαν προφορική παρέμβαση προς υποστήριξη του αιτήματος προσωρινής διαταγής που περιέχονταν στην ασκηθείσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων της περιοχής Αγ. Δημητρίου.

 

Ο Δήμος Κρωπίας έχει ήδη προσφύγει με δική του πρωτοβουλία σε κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και έχει λάβει ημερομηνία εκδίκασης της αίτησής του για τον Φεβρουάριο του 2021.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 guests και κανένα μέλος